Moreeni

Moreeni on tunnettu laadukkaista kädentaitokirjoistaan, tällä hetkellä erityisesti huippusuosituista villasukkakirjoista. Neulomisen, virkkaamisen ja muiden tuttujen käsityötekniikoiden rinnalla Moreeni julkaisee myös harvinaisempien tekniikoiden opaskirjoja sekä perinnerakentamiseen liittyvää kirjallisuutta.

Katso viestinnän, myynnin ja markkinoinnin yhteystiedot. Arvostelu- ja lehdistökappaleisiin liittyvistä käytännöistä voit lukea täältä.

Anna Rantanen

kustannuspäällikkö

0505055459 anna.rantanen@otava.fi

Parasta työssäni on se, että saan toteuttaa projekteja, joissa yhdistyvät lempiasiani: teksti, toiminta ja visuaalisuus. On sykähdyttävää nähdä, miten lahjakkaita suunnittelijoita ja käsityöläisiä Suomesta löytyy ja kuinka suurta iloa voi tuottaa kirjoilla, jotka jakavat tekemisen taitoja ja ideoita. Teen käsitöitä itsekin, mutta se on vain pieni viipale kaikista kiinnostukseni kohteista. Olen aikoinani valmistunut Otaniemestä arkkitehdiksi, eikä siitä vielä ole ollut työssäni haittaa.

×

Päivi Ylöstalo

kustannustoimittaja

0503245504 paivi.ylostalo@otava.fi

Toimitan kaikenlaisia tietokirjoja, mutta erityisosaamistani ovat käsityökirjat. Uskon, että kädentaitoja opettelemalla ja käsien ja aivojen yhteyttä vahvistamalla elämä helpottuu ja hyvinvointi lisääntyy. Viime vuosina olen päässyt mukaan myös useisiin Suomen historiaa ja yhteiskunnallisia aiheita käsitteleviin kirjahankkeisiin, jotka ovat avartaneet näköpiiriäni. Kirjailijoilta oppii paljon – heidän apunaan toimimisesta ja usein ensimmäisen lukijan roolista olen etupäässä kiitollinen.

×