Avoimet työpaikat

KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ OTAVA on toiminut suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana vuodesta 1890. Otava on vahvan perinteen pohjalta rohkeasti uudistuva suomalaisen kulttuurin ja sivistyksen edistäjä. Yhtiön Oppimisen palvelut -yksikkö kustantaa oppimateriaaleja ja tuottaa oppimisen palveluja kokonaisvaltaisesti kaikille koulumuodoille. Yleisen kirjallisuuden yksikkö julkaisee kotimaisia ja suomennettuja kauno- ja tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. 

Kustannusosakeyhtiö Otava on osa Otava-konsernia, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

________________________

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee

MYYJÄÄ

Uudenmaankadun kirjamyymälään. Oletko tapahtumien järjestämisestä, kirjoista ja asiakkaista syttyvä myyjä? Etsimme Uudenmaankadun kirjamyymäläämme avointa ja aktiivista myyjää, joka pystyy omalla persoonallaan ja heittäytymiskyvyllään saamaan hymyn huulille niin asiakkaillemme, kirjailijoillemme kuin työkavereilleenkin. Jos olet joustava ja sydäntäsi lähellä ovat asiakkaan huomioon ottava myyntityö ja erilaisten tapahtumien järjestäminen, saatat olla etsimämme henkilö.

Tehtäviisi kuuluu myyntityön ja tapahtumien järjestämisen lisäksi myös muut myymälän toimintaan liittyvät työt kuten tilaukset, toimitusten vastaanottamiset, kuormien purku, esillepanot yms.  Lisäksi avustat tarvittaessa myynti- ja markkinointitiimejämme.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Tee hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään perjantaina  19.11.2021 osoitteessa https://tyopaikat.otava.fi/#/jobs/myyja-kustannusosakeyhtio-otavan-kirjamyymalaan-uudenmaankadulle-0gEPEU4/962249  ja kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä mukaan palkkatoiveesi ja ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Anne Vainio p. 040 575 5277 perjantaina 12.11 klo 11 – 12 ja maanantaina 15.11 klo 14 – 15.

Käsittelemme hakemuksia tulojärjestyksessä ja sopivan henkilön löytyessä olemme valmiit tekemään päätöksemme jo ennen hakuajan päätymistä.

________________________

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee   

 

KUSTANNUSTOIMITTAJAA 

 

Otava Oppimisen palvelut -yksikköön, alakoulun luonnontieteiden tiimiin

 

Kustannustoimittajana työskentelet osana Otava Oppimisen palveluiden alakoulun toimitustiimiä ja vastaat sovittujen projektien etenemisestä ja niiden toimitustyöstä. Vastuullasi on sekä painettuja että digitaalisia oppimateriaalikokonaisuuksia. Teet työtä oppikirjailijoiden sekä Oppimisen palveluiden yksikön huippuammattilaisten kanssa tulevaisuuden oppimateriaalien kehittämiseksi. 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian

Kiinnostuitko? Lue lisää ja tee hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 24.11.2021 osoitteessa https://tyopaikat.otava.fi/#/jobs/kustannustoimittaja-alakoulun-luonnontieteiden-tiimiin-0gE6Ph4/962193
Liitä mukaan palkkatoiveesi ja ansioluettelosi.

Lisätietoja antaa kustannuspäällikkö Nora Laansalu, p. 0400 279 144 perjantaina 12.11. klo 11–12 ja keskiviikkona 17.11. klo 10 – 11. 

________________________

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee 

TUOTTAJAA

Otava Oppimisen palvelut -yksikköön, alakoulun humanististen aineiden tiimiin.

Tuottajana kehität kustannusohjelmaa ja oppimateriaaleja asiakastarpeen mukaisesti. Teet tuotekehitystä, käynnistät projekteja ja olet projektitiimin tukena. Teet työtä tiiviissä yhteistyössä oman tiimin, erilaisten sidosryhmien ja Oppimisen palvelut -yksikön muiden huippuammattilaisten kanssa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian

Kiinnostuitko? Lue lisää ja tee hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 24.11.2021 osoitteessa
https://tyopaikat.otava.fi/#/jobs/tuottaja-alakoulun-humanististen-aineiden-tiimiin-1eEWWuy/962192
Liitä mukaan palkkatoiveesi ja ansioluettelosi.

Lisätietoja antaa kustannuspäällikkö Katriina Laturi, p. 040 648 2500 perjantaina 12.11. klo 12–13 ja keskiviikkona 17.11. klo 10 –11.