Avoimet työpaikat

Kustannusosakeyhtiö Otava on toiminut suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana vuodesta 1890. Otava on vahvan perinteen pohjalta rohkeasti uudistuva suomalaisen kulttuurin ja sivistyksen edistäjä. Yhtiön Oppimisen palvelut -yksikkö kustantaa oppimateriaaleja kokonaisvaltaisesti kaikille koulumuodoille. Yleisen kirjallisuuden yksikkö julkaisee kotimaisia ja suomennettuja kauno- ja tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Kustannusosakeyhtiö Otava on osa Otava-konsernia, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

 ________________________

Otava Oppimisen palvelut hakee

Freelance-toimittajia ja -avustajia oppimateriaalituotantoon

Otava Oppimisen palvelut etsii freelance-toimittajia ja -avustajia erilaisiin tuleviin oppimateriaaliprojekteihin. Toimeksiantoja tulee olemaan tarjolla painettujen ja digitaalisten oppimateriaalien parissa humanististen aineiden, luonnontieteiden ja vieraiden kielten toimituksissa sekä ruotsinkielisellä osastolla.

Avustajana työskentelet oppimateriaalien toimitusten apuna. Projektiluontoinen työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen. Tarvittaessa koulutamme tehtävään.

Jos sinulla on hyvät digitaaliset valmiudet ja olet nopea oppimaan, saatat hyvin sopia meille avustajaksi. Voit olla myös oman aineesi tuleva tai nykyinen asiantuntija, tuleva opettaja tai kaikkea edellä mainittua. Ennen kaikkea edellytämme huolellista ja itsenäistä otetta työhön, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta oppimateriaaleja kohtaan. Kokemus projektinhallinnasta on eduksi.

Otava Oppimisen palvelut on kotimainen oppimisen asiantuntija. Tuotamme digitaalisia ja painettuja sisältöjä ja palveluja esiopetuksesta aikuiskoulutukseen. Viemme suomalaista osaamista ja oppimista maailmalle ja valmennamme kouluja muutokseen. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua oppimateriaalien tuottamiseen kehittyvässä ja innostuneessa asiantuntijaorganisaatiossa.

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi täyttämällä oheinen lomake!

Lisätietoja antaa sisältökoordinaattori Anni Honkalampi  p. 040 841 8575, arkisin klo 12–16.