Avoimet työpaikat

Kustannusosakeyhtiö Otava on toiminut suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana vuodesta 1890. Otava on vahvan perinteen pohjalta rohkeasti uudistuva suomalaisen kulttuurin ja sivistyksen edistäjä. Yhtiön Oppimisen palvelut -yksikkö kustantaa oppimateriaaleja kokonaisvaltaisesti kaikille koulumuodoille. Yleisen kirjallisuuden yksikkö julkaisee kotimaisia ja suomennettuja kauno- ja tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Kustannusosakeyhtiö Otava on osa Otava-konsernia, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

 ________________________

Otava Oppimisen palvelut hakee tuoteomistajaa digikehitysprojekteihin

vakituiseen työsuhteeseen. Tuoteomistajana olet asiakastarpeiden ja kehitystiimin välinen tulkki. Vastaat digikehitysprojektien etenemisestä ja onnistuneesta lopputuloksesta asetettujen tavoitteiden ja sovitun roadmapin mukaisesti. Toimit verkostomaisessa ympäristössä, jossa tiimiin kuuluu Otavan omaa henkilöstöä ja ulkopuolisia kehityskumppaneita.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Eeva Lahdenmäki p. 040 550 3140 torstaina 9.1. klo 10 – 11 ja ma 13.1. klo 13 – 14.

Lue lisää ja täytä hakemuksesi täällä viimeistään perjantaina 17.1.2020. Liitä mukaan palkkatoivomuksesi ja ansioluettelosi.  Hakemuksia käsitellään sitä mukaa kuin niitä saapuu.