Avoimet työpaikat

Kustannusosakeyhtiö Otava on toiminut suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana vuodesta 1890. Otava on vahvan perinteen pohjalta rohkeasti uudistuva suomalaisen kulttuurin ja sivistyksen edistäjä. Yhtiön Oppimisen palvelut -yksikkö kustantaa oppimateriaaleja ja tuottaa palveluja kokonaisvaltaisesti kaikille koulumuodoille. Yleisen kirjallisuuden yksikkö julkaisee kotimaisia ja suomennettuja kauno- ja tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja.

Kustannusosakeyhtiö Otava on osa Otava-konsernia, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

 ________________________

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee 

MÄÄRÄAIKAISTA VIERAIDEN KIELTEN KUSTANNUSTOIMITTAJAA 

Otava Oppimisen palvelut -yksikköön, vieraiden kielten toimitukseen. Toimitustyön kielialueena on englanti ja/tai ruotsi; muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työskentelet osana Otavan sisäistä oppimateriaalien toimitustiimiä ja vastaat sovittujen projektien eteenpäin viennistä ja toimitustyöstä. Teet työtä sisällöntuottajien ja yksikön muiden ammattilaisten kanssa tulevaisuuden oppimateriaalien kehittämiseksi.

Tehtävä on määräaikainen. Työ alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan ja kestää noin kaksi vuotta.

Lisätietoja antaa Elina Hyttinen p. 050 3103051 tiistaina 26.5. klo 14–15:30 ja torstaina 28.5. klo 13:30–15.

Lue lisää ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen  täällä viimeistään perjantaina 5.6.2020. Liitä mukaan ansioluettelosi. Hakemuksia käsitellään sitä mukaa kuin niitä saapuu.

 ________________________