Avoimet työpaikat

KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ OTAVA on toiminut suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana vuodesta 1890. Otava on vahvan perinteen pohjalta rohkeasti uudistuva suomalaisen kulttuurin ja sivistyksen edistäjä. Yhtiön Oppimisen palvelut -yksikkö kustantaa oppimateriaaleja ja tuottaa oppimisen palveluja kokonaisvaltaisesti kaikille koulumuodoille. Yleisen kirjallisuuden yksikkö julkaisee kotimaisia ja suomennettuja kauno- ja tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. 

Kustannusosakeyhtiö Otava on osa Otava-konsernia, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

________________________

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee

MÄÄRÄAIKAISTA ENGLANNIN KIELEN KUSTANNUSTOIMITTAJAA

Otava Oppimisen palvelut -yksikköön, vieraiden kielten yläkoulu- ja lukiotiimiin. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työskentelet osana Otavan sisäistä oppimateriaalien toimitustiimiä ja vastaat sovittujen projektien etenemisestä ja toimitustyöstä. Vastuullasi on sekä painettuja että digitaalisia oppimateriaaliprojekteja ja muita projektien hallintaan liittyviä töitä. Teet työtä oppikirjailijoiden sekä Oppimisen palveluiden yksikön huippuammattilaisten kanssa tulevaisuuden oppimateriaalien kehittämiseksi.

Tehtävä on määräaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 30.6.2023

Lisätietoja antaa Titta Sevanto p. 040 636 0997 maanantaina 13.9. klo 12.00–13.00 ja perjantaina 17.9. klo 10.00–11.00

Lue lisää ja tee hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 24.9.2021 osoitteessa https://tyopaikat.otava.fi/#/jobs/kustannustoimittaja-vieraat-kielet-jyx5ycp/960707 Liitä mukaan ansioluettelosi.