Avoimet työpaikat

Kustannusosakeyhtiö Otava on toiminut suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana vuodesta 1890. Otava on vahvan perinteen pohjalta rohkeasti uudistuva suomalaisen kulttuurin ja sivistyksen edistäjä. Yhtiön Oppimisen palvelut -yksikkö kustantaa oppimateriaaleja ja tuottaa palveluja kokonaisvaltaisesti kaikille koulumuodoille. Yleisen kirjallisuuden yksikkö julkaisee kotimaisia ja suomennettuja kauno- ja tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja.

Kustannusosakeyhtiö Otava on osa Otava-konsernia, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

 ________________________

Kustannusosakeyhtiö Otavan Oppimisen palvelut -yksikkö hakee av-tiimiinsä

Videotuottajaa

Työskentelet osana Otava Oppimisen palveluiden av-tiimiä ja varmistat vankalla asiantuntijuudellasi ja innostavalla työotteellasi videotuotantojen sujuvuuden. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kustannustoimittajien ja tekijätiimien kanssa. Luot puitteet tarkoituksenmukaisille tuotantoprosesseille. Kykenet ohjaamaan, kuvaamaan, äänittämään ja editoimaan videomateriaalia itse, tai hankkimaan työn tarvittaessa alihankkijaverkostolta.

Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, taustaltasi olet sopivasti tekninen, mutta myös asiakaspalveluhenkinen. Olet tottunut työskentelemään samanaikaisesti useiden projektien parissa, pidät langat käsissäsi ja tiedät missä mennään. Hallitset äänituotannon tekniset periaatteet.

Mitä toivomme sinulta?

  • kokemusta ja näyttöjä onnistuneista videotuotannoista
  • kokemusta projektipäällikön tehtävistä
  • sujuvia vuorovaikutustaitoja sekä esitys- ja raportointitaitoja, kykyä toimia myös itsenäisesti
  • tarkkuutta ja tinkimätöntä otetta aikatauluista ja sovituista asioista kiinni pitämisessä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

  • Näköalapaikan sähköiseen oppimiseen nopeasti kehittyvässä asiantuntijaorganisaatiossa, jonka arvoja ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys
  • Modernit työkalut ja teknologiat
  • Vapautta ja vastuuta kasvaa omalla osaamisalueellasi
  • Joustavan työskentely-ympäristön

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Kuisma Eskola, p. 050 5013734, perjantaina 09.10., tiistaina 13.10., keskiviikkona 14.10. ja maanantaina 19.10. klo 15.30 – 16.30.

Tee hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään keskiviikkona 4.11.2020 osoitteessa https://questionnaires.jobilla.com/b1736e60-edb2-11ea-a400-f397ed7700c2

 

 _