Avoimet työpaikat

KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ OTAVA on toiminut suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana vuodesta 1890. Otava on vahvan perinteen pohjalta rohkeasti uudistuva suomalaisen kulttuurin ja sivistyksen edistäjä. Yhtiön Oppimisen palvelut -yksikkö kustantaa oppimateriaaleja ja tuottaa oppimisen palveluja kokonaisvaltaisesti kaikille koulumuodoille. Yleisen kirjallisuuden yksikkö julkaisee kotimaisia ja suomennettuja kauno- ja tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. 

Kustannusosakeyhtiö Otava on osa Otava-konsernia, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

________________________

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee 

ASIAKASPALVELUN HARJOITTELIJAA

Otava Oppimisen palveluiden ja Finn Lecturan asiakaspalvelutiimiin. Työtehtäväsi koostuu pääasiallisesti oppimateriaalien ja digitaalisten palveluiden käytön opastamisesta sekä tilausselvityksistä sähköpostilla. Asiakkaitamme ovat opettajat, rehtorit ja koulusihteerit kaikilta eri kouluasteilta. Digitaalisten palveluiden käyttöopastuksen lisäksi tehtävä sisältää perinteistä asiakaspalvelua ja neuvontaa Kustannusosakeyhtiö Otavan tuotteisiin liittyen.

Katsomme eduksi, että sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Käytät monipuolisesti digitaalisia palveluita ja sovelluksia. Kirjallinen ilmaisusi on selkeää ja sujuvaa.

Toivomme sinulta reipasta ja myönteistä asennetta, sekä kykyä työskennellä kiireenkin keskellä järjestelmällisesti ja itsenäisesti. Palvelemme asiakkaitamme myös englannin ja ruotsin kielellä, joten kielitaidosta on tehtävässä etua.

Pääset tekemään työtä mukavan ja osaavan tiimin kanssa työyhteisössä, joka haluaa kehittyä jatkuvasti. Otavassa pääset näköalapaikalle suomalaiseen koulumaailmaan ja digitalisoituviin Oppimisen palveluihin.

Työn kesto on 3 kuukautta ja aloitus on 25.7.

Laita meille hakemus ja cv täällä viimeistään keskiviikkona 25.5.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Johanna Kulmala puh. 040 549 2944 maanantaina 16.5. klo 14-15 ja keskiviikkona 18.5. klo 15-16.

Harjoittelijan palkkaus määräytyy Medialiiton ja Teollisuusliiton sekä Viestintäalan toimihenkilöt grafinet ry:n välisen toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan ja on 1620 € / kk.

________________________

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee

BIOLOGIAN JA MAANTIETEEN KUSTANNUSTOIMITTAJAA 

Otava Oppimisen palvelut -yksikköön, yläkoulun ja lukion luonnontieteiden tiimiin.

Kustannustoimittajana työskentelet osana Otava Oppimisen palveluiden luonnontieteiden toimitustiimiä (yläkoulu ja lukio) ja vastaat sovittujen oppimateriaaliprojektien etenemisestä ja toimitustyöstä. Vastuullasi on sekä painettuja että digitaalisia oppimateriaalikokonaisuuksia. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä oppikirjailijoiden ja Oppimisen palveluiden yksikön huippuammattilaisten kanssa tulevaisuuden oppimateriaalien kehittämiseksi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko? Lue Lisää täältä.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 25.5. Käsittelemme hakemukset sitä mukaa kuin niitä saapuu ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa kustannuspäällikkö Minna Salminen, p. 045 200 4020 keskiviikkona 11.5. klo 13–14 ja torstaina 19.5. klo 12–13.

________________________

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee markkinointisuunnittelijaa Otava Oppimisen palveluiden markkinointiviestintätiimiin

Markkinointisuunnittelijana työskentelet osana Otava Oppimisen palveluiden markkinointiviestintätiimiä ja vastaat sovittujen tuotteiden markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Teet tuote- ja brändiviestintää, tapahtumamarkkinointia sekä tuotat sisältöjä sosiaalisen median kanaviin ja nettisivuille. Toimit kiinteässä yhteistyössä myynnin, asiakaspalvelun ja muiden Oppimisen palveluiden tiimien kanssa. Olet sujuvasanainen ja sinulla on taito tuottaa, muokata ja tiivistää tekstejä. Sinulla on visuaalista silmää ja videot markkinointiviestinnän keinona ovat sinulle tuttuja.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja tee hakemuksesi täällä heti tai viimeistään 13.5.2022. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja antaa markkinointipäällikkö Hanna Väisänen p. 050 40 97 138 tiistaina 3.5. klo 9.00-10.00 ja torstaina 5.5. klo 12.30-14.00.

Käsittelemme hakemuksia tulojärjestyksessä ja aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana, joten ole nopea! Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä