Avoimet työpaikat

KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ OTAVA on toiminut suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana vuodesta 1890. Otava on vahvan perinteen pohjalta rohkeasti uudistuva suomalaisen kulttuurin ja sivistyksen edistäjä. Yhtiön Oppimisen palvelut -yksikkö kustantaa oppimateriaaleja ja tuottaa oppimisen palveluja kokonaisvaltaisesti kaikille koulumuodoille. Yleisen kirjallisuuden yksikkö julkaisee kotimaisia ja suomennettuja kauno- ja tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. 

Kustannusosakeyhtiö Otava on osa Otava-konsernia, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

________________________

Vahvistamme myyntitiimiämme sekä Pohjois- että Etelä-Suomessa ja etsimme kahta myynnin tai opetuksen ammattilaista

MYYNTIPÄÄLLIKÖKSI

Kustannusosakeyhtiö Otavan Oppimisen palveluiden myyntiin vastaamaan oppimateriaalien myynnistä peruskouluille ja lukioille.

Työskentelet itsenäisesti osana myyntitiimiä. Osallistut myyntitoimintojen suunnitteluun, kehität jo olemassa olevia asiakassuhteita ja hankit uusia asiakkaita. Lisäksi toimit päävastuullisena isäntänä/emäntänä oman toimialueesi asiakkaille järjestettävissä iltatilaisuuksissa. Kehität kanssamme oppimateriaalien markkinointia ja koulutat asiakkaitamme digitaalisten materiaalien käyttämisessä. Digitaalisten työkalujen, kuten O365, hyödyntäminen luonnistuu sinulta sujuvasti.

Sinulla on pedagoginen, kaupallinen tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Viihdyt ihmisten kanssa ja tunnet omaksesi yhtä lailla painetun kuin digitaalisen materiaalin. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöistä ajattelutapaa, pitkäjänteisyyttä ja halua toimia tuloksellisesti. Sinulla on aiempaa kokemusta myyntityöstä ja/tai opetus- ja koulumaailmasta. Voit olla esimerkiksi myynti- ja asiakaspalveluhenkinen opettaja tai opetusalalla toimiva myyntityön ammattilainen.

Myyntipäällikön työ edellyttää paljon matkustamista omalla toimialueella. Tehtävän hoitamisen kannalta käytännöllisintä on, että asut toimialueellasi tai sen läheisyydessä (PK-seutu tai Oulu). Kun et ole tapaamassa asiakkaita, voit työskennellä joko toimistolla (Helsinki / Oulu) tai joustavasti etänä.

  • Etelä-Suomen myyntipäällikkönä tapaat asiakkaitasi pääasiassa Vantaan ja Kanta- sekä Päijät-Hämeen alueilla.
  • Pohjois-Suomen myyntipäällikkönä alueellesi kuuluvat Pohjois-Pohjanmaan, Lapin ja Kainuun oppilaitokset.

Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tule mielenkiintoiseen ja itsenäiseen työhön oppimateriaalien ja koulujen maailmaan! Haasteellinen ja innostava tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden täydentää omaa osaamistasi asiakkuuksien hallinnassa. Samalla pääset vaikuttamaan asioihin työyhteisössä, joka toimii kulttuurin, elämysten ja oppimisen hyväksi.

Lisätietoja antaa tehtäviin valittavien henkilöiden tuleva esimies, myyntiryhmäpäällikkö Jouni Joronen keskiviikkona 8.12. klo 14-15.30 ja maanantaina 13.12. klo 14-15.30. Jounin tavoitat numerosta 050 310 3084.

Kiinnostuitko? Tee hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 15.12.2021 osoitteessa https://tyopaikat.otava.fi/#/jobs/myyntipaallikko-otava-oppimisen-palveluihin-lQzooCn/962732  Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoivomuksesi.

Käsittelemme hakemuksia tulojärjestyksessä ja sopivan henkilön löytyessä olemme valmiit tekemään päätöksemme jo ennen hakuajan päätymistä.

________________________