Avoimet työpaikat

KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ OTAVA on toiminut suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana vuodesta 1890. Otava on vahvan perinteen pohjalta rohkeasti uudistuva suomalaisen kulttuurin ja sivistyksen edistäjä. Yhtiön Oppimisen palvelut -yksikkö kustantaa oppimateriaaleja ja tuottaa oppimisen palveluja kokonaisvaltaisesti kaikille koulumuodoille. Yleisen kirjallisuuden yksikkö julkaisee kotimaisia ja suomennettuja kauno- ja tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. 

Kustannusosakeyhtiö Otava on osa Otava-konsernia, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

________________________

Otavan Oppimisen palvelut hakee

Testauspäällikköä (Test Lead)

jolla on näkemystä testauksen kehittämisestä.

(english below)
Työskentelet osana Otava Oppimisen palveluiden moniammatillista tiimiä jonka työn jälki näkyy konkreettisesti suomalaisen koulun arjessa. Testauspäällikkönä pääset kehittämään Oppimisen palveluiden digitaalisten alustojen testausta. Ensisijaisesti vastuullasi on Cloubi-alustan testausinfran kehittäminen. Testauspäällikkönä saat paljon vastuuta, mutta myös vapaat kehittää kädet testausprosesseja ja työkaluja yhdessä muun testaustiimin kanssa. Sinulla on kiinnostusta verkkopalvelun testaukseen ja siihen liittyvien ongelmien ratkaisuun. Katsomme eduksesi, jos sinulla on ymmärrystä verkkopalveluiden tietoturvasta testauksen näkökulmasta.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat paneutua projektien sijaan yhden tuotteen laadunvarmistuksen pitkäjänteiseen kehittämiseen.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kuivasaari (etunimi.sukunimi@otava.fi)

Lue lisää ja tee hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään 15.12.2022 täällä. 

Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu.

*****

Otava Learning is looking for a

TEST LEAD

with an insight into testing development.

You will work together with the multi-professional team, whose work has a concrete impact on the everyday life of the Finnish school. As a Test Lead you get to develop the testing of the digital platform of Otava learning. Your main responsibility is to develop the testing infra of the Cloubi platform. As a Test Lead you get a lot of responsibility but also freedom to develop the testing processes and tools together with the testing team. You are interested in testing web services and solving related problems. Understanding of information security from the point of view of testing is an advantage.

The position is suitable for you if you want to focus on long term product quality assurance instead of projects.

The position is permanent and starts as per agreement.

For further information about the position, please contact Sami Kuivasaari (firstname.lastname@otava.fi)

Read more and send your application with your CV and salary request here latest on 15.12.2022 We go through applications as they arrive.

________________________

Kustannusosakeyhtiö Otavan Oppimisen palvelut hakee

TUOTEOMISTAJAA DIGIKEHITYSPROJEKTEIHIN

Työskentelet osana Otavan Oppimisen palveluiden moniammatillista tiimiä ja olet mukana vaikuttamassa opiskelijoiden ja opettajien arkeen.

Tuoteomistajana olet asiakastarpeiden ja kehitystiimin välinen tulkki. Vastaat digikehitysprojektien etenemisestä ja onnistuneesta lopputuloksesta asetettujen tavoitteiden ja sovitun tiekartan mukaisesti. Toimit verkostomaisessa ympäristössä, jossa tiimiin kuuluu Otavan omaa henkilöstöä ja ulkopuolisia kehityskumppaneita.

Sinulla on erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot sekä hyvä ymmärrys digitaalisesta julkaisemisesta ja erilaisten digipalveluiden sujuvasta käytöstä. Ketterän kehittämisen viitekehys on sinulle jo entuudestaan tuttu, ja tunnet koulumaailman ja opetuksen arjen. Kartoitat aktiivisesti asiakkaiden tarpeita ja osaat priorisoida yksittäisiä asioita osana suurempaa kokonaisuutta.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lue lisää  ja tee hakemuksesi viimeistään 28.11.2022

Lisätietoja tehtävästä antaa Kehityspäällikkö Mira Thind p. 0442599235 tiistaina 15.11. klo 10 – 13 ja ma 21.11. klo 09 – 11.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään maanantaina 28.11.2022. Hakemuksia käsitellään sitä mukaa kuin niitä saapuu.

________________________