Avoimet työpaikat

KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ OTAVA on toiminut suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana vuodesta 1890. Otava on vahvan perinteen pohjalta rohkeasti uudistuva suomalaisen kulttuurin ja sivistyksen edistäjä. Yhtiön Oppimisen palvelut -yksikkö kustantaa oppimateriaaleja ja tuottaa oppimisen palveluja kokonaisvaltaisesti kaikille koulumuodoille. Yleisen kirjallisuuden yksikkö julkaisee kotimaisia ja suomennettuja kauno- ja tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. 

Kustannusosakeyhtiö Otava on osa Otava-konsernia, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

________________________

Oletko sinä asiakasymmärryksen rautainen ammattilainen, jonka sydän sykkii nopeasti digitalisoituvan koulumaailman tahtiin? Tule kanssamme luomaan Suomen parasta asiakaskokemusta!  

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee nyt

Asiakasymmärryksen asiantuntijaa

Oppimisen palvelut -yksikköön vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit eri projekteissa asiakasymmärryksen ja asiakastiedon keräämisen menetelmien asiantuntijana (Customer Insights). Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, myynnin, sisältötiimien ja valmentajien kanssa. Kehität sisäisiä prosessejamme, esimerkiksi tutkimusmenetelmien, sitouttamisen ja asiakastiedon analysoinnin näkökulmasta. Varmistat omalla työlläsi, että meillä on tarpeisiimme sopivat keinot ja työvälineet olemassa olevan ja uuden asiakas- ja käyttäjätiedon keräämiseen, mittaamiseen ja esittämiseen. Autat liiketoimintojamme luomaan kokonaiskuvaa kerätyn asiakastiedon pohjalta.

Työtehtävä on organisaatiossamme uusi. Tehtävään valitun toivomme aloittavan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja tee hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen heti tai viimeistään 31.10.2021 osoitteessa https://tyopaikat.otava.fi/#/jobs/asiakasymmarryksen-asiantuntija-oppimisen-palvelut-Zj8lMUM/961365

Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä, ja olemme valmiita tekemään valinnan jo ennen hakuprosessin päättymistä, mikäli sopiva hakija löytyy. Lue lisää ja

Lisätietoja antavat liiketoimintajohtaja Henna Miettinen, p. 040 183 4394 (ti 12.10. klo 8–9 ja ke 13.10. klo 8–9) ja liiketoimintapäällikkö Anna-Reetta Sipilä, p. 040 719 4303 (ma 18.9. klo 13–14 ja ti 19.10. klo 13–14).