Avoimet työpaikat

Kustannusosakeyhtiö Otava on toiminut suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana vuodesta 1890. Otava on vahvan perinteen pohjalta rohkeasti uudistuva suomalaisen kulttuurin ja sivistyksen edistäjä. Yhtiön Oppimisen palvelut -yksikkö kustantaa oppimateriaaleja kokonaisvaltaisesti kaikille koulumuodoille. Yleisen kirjallisuuden yksikkö julkaisee kotimaisia ja suomennettuja kauno- ja tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Kustannusosakeyhtiö Otava on osa Otava-konsernia, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

 ________________________

Otava Oppimisen palvelut hakee digitiimiinsä

UI/UX-SUUNNITTELIJAA

Työskentelet osana Otava Oppimisen palveluiden digitiimiä ja olet keskeisessä roolissa muotoilemassa tulevaisuuden ratkaisuja opettajien, oppilaiden ja opiskelijoiden arkeen. Työskentelet läheisesti tuoteomistajan, ohjelmistokehittäjien sekä yksikön muiden ammattilaisten kanssa unohtamatta loppukäyttäjiä.

Odotamme sinulta:

 • Luovuutta ja visuaalista silmää
 • Muutaman vuoden kokemus UI/UX-suunnittelusta verkkoon ja mobiiliin
 • Ymmärrystä teknologian tuomista mahdollisuuksista, mutta myös reunaehdoista
 • Kykyä toteuttaa nopeita protoja/leiskoja
 • Asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä ja halua vaikuttaa oppimateriaalien tulevaisuuteen.
 • Innovatiivista, kyseenalaistavaa ja kuuntelevaa otetta: tulet hyvin toimeen niin ohjelmistokehittäjien kuin kustannustoimittajien kanssa ja osaat poimia asiakkaan tarpeista olennaisimmat

Etusi on:

 • Jos työkalupakistasi löytyy fronttidevauksen modernit työkalut
 • Jos sinulla on kokemusta koulumaailmasta

Tarjoamme:

 • Ainutlaatuisen työyhteisön nopeasti kehittyvässä ja innostuneessa asiantuntijaorganisaatiossa
 • Modernit työkalut ja teknologiat
 • Vapautta ja vastuuta kasvaa omalla osaamisalueellasi
 • Joustavat työskentelymahdollisuudet
 • Superkivat kollegat

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Henna Miettinen, p. 040 183 4394.

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään ma 30.9.2019  täällä .
Hakemuksia käsitellään sitä mukaa kuin niitä saapuu.

 ________________________

Otava Oppimisen palvelut hakee humanististen aineiden toimitukseen

KUSTANNUSTOIMITTAJAA

Työskentelet osana Otava Oppimisen palveluiden humanistisen aineiden tiimiä ja vastaat äidinkielen ja kirjallisuuden sekä muiden sovittujen oppimateriaaliprojektien etenemisestä ja toimitustyöstä. Teet työtä oppikirjailijoiden ja yksikön muiden ammattilaisten kanssa tulevaisuuden oppimateriaalien kehittämiseksi.

Olet koulutukseltasi luokanopettaja tai äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja. Ymmärrät hyvin asiakkaiden tarpeita ja haluat vaikuttaa oppimateriaalien tulevaisuuteen. Olet reipas, joustava ja aikaansaapa. Johdat määrätietoisesti sekä printti- että digiprojekteja ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi arvostamme aiempaa editointikokemusta ja koulumaailman tuntemusta.

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen työyhteisön nopeasti kehittyvässä ja innostuneessa asiantuntijaorganisaatiossa, jonka arvoja ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

Tehtävä on määräaikainen 30.6.2021 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa kustannuspäällikkö Leija Arvassalo, p. 041 545 7073, ti 27.8. klo 12.30–13.30 ja ma 2.9. klo 13.30–14.30

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään pe 6.9.2019 täällä. Hakemuksia käsitellään sitä mukaa kuin niitä saapuu.

 ________________________

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee lasten- ja nuortenkirjaosastolle

KUSTANNUSTOIMITTAJAA

Etsimme osaavaa kustannustoimittajaa lasten- ja nuortenkirjallisuuden huippujoukkueeseemme. Olet suomen kielen ja tarinoiden erikoisosaaja, lasten- ja nuortenkirjallisuuden tuntija. Olet monipuolisesti kiinnostunut lasten- ja nuorten maailmasta, seuraat aikaa ja ilmiöitä. Tunnistat uudet äänet ja ideat, joissa on menestyksen ainekset ja joista syntyy innostavia kirjoja. Osaat viestiä tavalla, joka saa nuoret lukijat syttymään.

Sinulla on kokemusta tekstin ja mielellään myös kuvakirjojen toimittamisesta ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Olet tottunut työskentelemään tehokkaasti, oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Teet antaumuksella yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa, osaat vetää projekteja järjestelmällisesti ja tehokkaasti. Työskentelet joustavasti tiivistahtisessa aikataulussa. Hallitset erinomaisesti suomen kielen, viestit luontevasti englanniksi ja mielellään myös ruotsiksi, sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja palava into oppia jatkuvasti uutta.

Tarjoamme innostavan ja vastuullisen tehtävän kustantamossa, joka on alansa markkinajohtaja ja suunnannäyttäjä. Teet iloisen ja vauhdikkaan tiimimme kanssa yhteistyötä maan parhaiden kirjailijoiden, kuvittajien ja suomentajien kanssa. Olet paalupaikalla rakentamassa monipuolista ja menestyksellistä kustannusohjelmaa nuorille lukijoille nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja antaa lasten- ja nuortenkirjapäällikkö Kaisu-Maria Toiskallio, puh. 050 3103024, maanantaina 26.8. klo 13-14 ja maanantaina 2.9. klo 10-11.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan ansioluettelosi 10.9.2019 mennessä täällä.