Avoimet työpaikat

KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ OTAVA on toiminut suomenkielisen kirjallisuuden kustantajana vuodesta 1890. Otava on vahvan perinteen pohjalta rohkeasti uudistuva suomalaisen kulttuurin ja sivistyksen edistäjä. Yhtiön Oppimisen palvelut -yksikkö kustantaa oppimateriaaleja ja tuottaa oppimisen palveluja kokonaisvaltaisesti kaikille koulumuodoille. Yleisen kirjallisuuden yksikkö julkaisee kotimaisia ja suomennettuja kauno- ja tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. 

Kustannusosakeyhtiö Otava on osa Otava-konsernia, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

________________________

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee 

TUOTTAJAN SIJAISTA  

hoitamaan mm. graafisen suunnittelun freehankintaa, kuvatoimitusta, kuvien hankintaa ja näihin liittyvää sopimista.

Kyseessä on sijaisuus ajalle 1.9.-16.12.2022. Työ sijaitsee Kustannusosakeyhtiö Otavan yhteisten palveluiden yksikössä, graafisen suunnittelun osastolla.

Työssä menestyäkseen sijaisella tulisi olla hyvät yhteistyötaidot ja ymmärrystä graafisesta suunnittelusta. Kustantamisen, kirjapainoalan tai suunnittelualan tuntemus sekä kokemus sopimusten tekemisestä ja kuvatoimittamisesta on eduksi tehtävän hoitamisessa. Taustaltaan sijainen voi olla esimerkiksi visualisti, graafinen suunnittelija, kuvatoimittaja tai muulla tavalla sopiva hoitamaan freehankinnan ja kuvatoimittamisen tehtäviä.

Lähityön työskentelypaikkana on Otavan toimitilat Uudenmaankadulla Helsingissä. Teemme työtä hybridiperiaatteella, huomioiden työntekijän ja tiimin toiveet etä- ja lähityöhön.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja tee hakemuksesi viimeistään 27.6.2022 täällä. Liitä mukaan palkkatoiveesi ja ansioluettelosi.

Lisätietoja antaa graafisen suunnittelun päällikkö Mirella Mäkilä perjantaina 17.6. klo 14-15 ja torstaina 23.6. klo 11-12.

Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana, joten ole nopea! Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

________________________