Markkinointi

Jojo ja Tiina vastaavat yleisen kirjallisuuden eli kaunokirjojen, tietokirjojen ja lasten- ja nuortenkirjojen markkinoinnista. He suunnittelevat kirjojen lanseeraustoimenpiteet tiiviissä yhteistyössä viestinnän ja myynnin kanssa.

Kirsi Tähjänjoki

markkinointi- ja viestintäjohtaja

0407255374 kirsi.tahjanjoki@otava.fi

Jojo Uimonen

markkinointipäällikkö

0407031213 jojo.uimonen@otava.fi

Olen Jojo Uimonen ja toimin Otavassa yleisen kirjallisuuden markkinointipäällikkönä. Vastuullani on Otavan ja Liken kustantamien kirjojen markkinointi. Olen rakastanut hyviä tarinoita niin kauan kuin muistan ja vuodesta 2001 olen saanut viettää myös työaikani niiden parissa. Ennen Otavaan siirtymistäni työskentelin markkinointi- ja viestintätehtävissä elokuvalanseerausten ja -tuotantojen parissa. Rakastan toisiin maailmoihin uppoutumista, pilvetöntä säätä, saaristoa ja eväsretkiä.

×

Tiina Nevametsä

markkinointisuunnittelija

0505728002 tiina.nevametsa@otava.fi

Olen pyörinyt kirjakuvioissa lähes yhtäjaksoisesti vuodesta 2005 – tuolloin pääsin kustannustoimittajaharjottelijaksi pieneen kustantamoon ja sille tielle jäin. Nykyisessä markkinointisuunnittelijan työssäni pääsen karttuneen kokemuksen ohella soveltamaan rautaisia Tetris-taitojani. Vapaalla viihdyn kuntosalilla, lenkkipolulla sekä keikkareissuilla bändini The Shrieksin kanssa.

×