Kirja on viesti

Me teemme kirjan, joka kertoo teistä.

Lähestyykö yrityksenne merkkivuosi?

Toivotteko kunnallenne myönteistä huomiota? Tahdotteko tehdä järjestöänne tunnetuksi?

Tahdotteko tallentaa menneet vuodet arvokkaalla tavalla?

Tarvitsetteko siis oman kirjan?

Otavan erikoiskirjaosasto valmistaa mittatilaustyönä juhlakirjoja, historiateoksia, vuosikirjoja, PR-kirjoja, opaskirjoja, lahjakirjoja ja kalentereita. Tilaajina voivat olla niin julkinen sektori, kunnat ja kaupungit, kuin järjestöt ja yritykset.

Kirja toiveittenne mukaan

Erikoiskirjaosaston toiminta on suunniteltu mahdollisimman joustavaksi. Olemme käytettävissänne kirjaidean luomisesta valmiin tuotteen luovuttamiseen. Jos jo tiedätte mitä haluatte, tai teillä on käsikirjoituskin valmiina, toteutamme ajatuksenne. Tarvittaessa etsimme kirjallenne sopivan kirjoittajan ja teemme toimitustyön. Voimme myös käännättää käsikirjoituksen vieraille kielille ja painaa kirjasta erikielisiä versioita. Yrityksenne lahjakirjaksi voidaan myös valita kustantamomme laajasta valikoimasta sopiva kirja, josta otetaan uusintapainos ja johon voidaan liittää erillinen, yrityksestänne kertova arkki.

Tarvitsetteko tyylikkään kalenterin liikelahjaksi?

Otavan kalenteri on edustava liikelahja sekä kotimaisille että ulkomaisille liikeystävillenne. Valitsemaanne kalenteriin voidaan painaa haluamanne logo. Jos haluatte teettää aivan oman yrityskalenterin, osallistumme mielellämme ideanne kehittelyyn. Voitte tutustua kalenteritarjontaamme Otavan kalenterit -osiossa.

Ottakaa yhteyttä ja kertokaa toiveenne. Teemme teille yksilöidyn tarjouksen.

Erikoiskirjaosasto – tilauskirjat
Kustannusjohtaja Eva Reenpää
puh. 050 3649 702

Erikoiskirjaosasto – kalenterit
Päätoimittaja Ulla Böhling
puh. 050 3737638

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi @ otava.fi