Lorna Byrne

Kansainvälisesti tunnettu irlantilainen kirjailija Lorna Byrne (s. 1953) on lapsesta asti nähnyt enkeleitä ja keskustellut heidän kanssaan. Ensimmäisissä muistikuvissaan Lorna makaa pinnasängyssä ja näkee äitinsä jonka ympärillä on kauniita eri väreissä hehkuvia olentoja. Ne leijailivat ilmassa kuin höyhenet. Vasta vuosia myöhemmin hän ymmärsi, että olennot joita hän näki olivat enkeleitä.

Huippusuosittu Lorna Byrne Suomen-kiertueella 18.-25.11.2017. Tervetuloa yleisötapahtumiin ja maksuttomiin kirjakauppavierailuihin! Paikkoja rajoitetusti.

Nykyisin Lorna näkee enkelit fyysisinä olentoina, aivan niin kuin me näemme toinen toisemme. Usein heillä on siivet ja kävellessään he leijuvat maan pinnan yläpuolella niin, että heidän jalkansa eivät kosketa maata. Joskus enkelit näyttäytyvät kirkkaana valona, mutta tarpeen tullen nämä ”valoilmiöt” voivat muuttaa muotoaan ja esittää ihmistä.

Lorna kertoo, että hän näkee jokaisen ihmisen takana suojelusenkelin. Välillä nämä suojelusenkelit avautuvat Lornalle ja kertovat tärkeän viestin suojatistaan. Lorna sanookin, että jokaiselle meille Jumala on antanut lahjan suojelusenkelin muodossa.

Rankka elämä

Lorna syntyi köyhään perheeseen, välillä he olivat jopa kodittomia ja asuivat sukulaistensa luona. Lornalla oli oppimisvaikeuksia ja vanhemmat päättivät keskeyttää tyttärensä koulunkäynnin, kun hän oli 14-vuotias. Isä järjesti Lornalle työpaikan huoltoasemalta ja siellä hän tapasi tulevan miehensä Joen. Elämä Joen kanssa oli täynnä iloa ja rakkautta ja pariskunta sai yhdessä neljä lasta. Onnea varjosti kuitenkin Joen heikko terveys. Kun heidän nuorin lapsensa oli neljä vuotta, Joe kuoli.

Kirjan synty

Yksi ihmeellisimmistä asioista mitä Lorna kuuli enkeleiltä ollessaan lapsi, oli että hän kirjoittaisi kirjan. Lornasta ajatus oli mahdoton, koska hänellä on vaikea sanasokeus, eikä hän ollut koskaan lukenut yhtään kirjaa. Vuodesta toiseen enkelit yhä uudestaan muistuttivat häntä tästä tehtävästä.

Joen kuolema oli ollut järkytys koko perheelle ja käännekohta Lornan elämässä. Lorna muutti nuorimman tyttärensä kanssa toiselle paikkakunnalle. Pian muuton jälkeen enkelit ilmoittivat Lornalle että nyt kirjan aika oli tullut.

Seuraavat kaksi vuotta hän taltioi ajatuksiaan sanelukoneelle. Lorna tutustui Jean Callahaniin joka pitkän pohdinnan jälkeen lupautui kirjoittamaan tekstin puhtaaksi. Toinen kirjan syntyyn oleellisesti vaikuttanut henkilö oli kustantaja, jonka ehdotuksesta kirjasta tuli oma elämänkerta.

Kuuden vuoden uurastuksen jälkeen Lorna julkaisi keväällä 2008 elämänkertansa Angels in My Hair (Enkeleitä hiuksissani 2009).

Kirja nousi ilmestyttyään nopeasti sekä Irlannin, että Iso Britannian myyntilistojen kärkeen. Samana vuonna se valittiin Irlannissa Vuoden tietokirjaksi. Kirja on tällä hetkellä käännetty 20 kielelle ja julkaistu 47 maassa mm. USA:ssa, Japanissa ja Venäjällä.

Lornan kertomus on koskettava ja rehellinen. Hän kuvaa elämää köyhyydessä ja nälässä, sekä miehensä sairastumista. Samalla Lorna kertoo kuinka paljon enkelit ovat olleet avuksi ja rohkaisseet häntä elämässä eteenpäin.

Toivon sanoma

Lorna on kirjallaan ja esiintymisillään koskettanut syvästi ihmisiä ympäri maailmaa. Hänen kirjansa Enkeleitä hiuksissani ja Portaat taivaaseen (Stairways to Heaven 2010) ovat muuttanut tuhansien ihmisten elämää. Hänen viestinsä on täynnä toivoa, emme ole koskaan yksin. Meillä jokaisella on oma suojelusenkelimme, riippumatta uskonnostamme tai uskomuksistamme.

Lorna on myös herättänyt paljon huomiota tiedotusvälineissä ympäri Eurooppaa. Hän on ollut useasti vieraana BBC:n lähetyksissä. The Economics-lehti siteerasi joulunumerossaan Lornan enkelisanomaa ja hänestä on kirjoitettu sanomalehdissä kuten The Times, The Indipendent ja Die Welt.

Lukijoiden lämmin vastaanotto on kuljettanut Lornaa ympäri maailmaa. Hänen tilaisuutensa ovat olleet loppuunmyytyjä niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin.

Lorna Byrne on vieraillut Suomessa kolme kertaa. Ensivisiittillään maaliskuussa 2011 hän esiintyi Kulttuuritalolla Helsingissä, toisella vierailullaan lokakuun lopulla 2011 hän esiintyi sekä Helsingin kirjamessuilla että omassa yleisötilaisuudessaan. Kolmannen kerran Lorna vieraili Suomessa syyskuussa 2012, jolloin hän esiintyi yleisölle Finlandia-talossa.

https://otava.fi/wp-content/uploads/2015/12/byrne.jpg
2

Rukouksia sydämestä

Lorna Byrne on auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailman levittämällä sanomaa siitä, että jokaisella on suojelusenkeli ja jokainen voi pyytää apua Jumalalta ja enkeleiltä. Lornalta pyydetään usein neuvoa siitä, kuinka pyytää apua ja rukoilla, joten tässä kirjassa hän antaa yksityiskohtaisia ohjeita ja tarjoaa rukouksia eri tilanteisiin.