Enkelten kosketus

Jokaisella on suojelusenkeli

Uusi kirja on jatko-osa suuren menestyksen saaneelle omaelämäkerralliselle Enkeleitä hiuksissani -teokselle.


Lorna palaa nuoruuteensa Irlantiin ja kertoo, kuinka enkelit ovat auttaneet ja johdattaneet häntä. Lorna paljastaa ensi kertaa, miten kuolleiden rakkaittemme sielut voivat palata taivaasta avuksemme ja oppaaksemme.

Alkuteos: Angels at my fingertips

ISBN kovakantinen kirja: 978-951-1-31645-9

ISBN e-kirja: 978-951-1-31783-8

ISBN pokkari: 978-951-1-33029-5

Kääntäjä: Anuirmeli Sallamo-Lavi

Julkaisupäivä: 29.08.2017

302 sivua (kovakantinen kirja)

Kirjastoluokka: 99.1

Avainsana:  Anuirmeli Sallamo-Lavi Lorna Byrne Sähkökirjat Tietokirjat

Kuva kirjailijasta Lorna Byrne

Lorna Byrne

Kansainvälisesti tunnettu irlantilainen kirjailija Lorna Byrne (s. 1953) on lapsesta asti nähnyt enkeleitä ja keskustellut heidän kanssaan. Ensimmäisissä muistikuvissaan Lorna makaa pinnasängyssä ja näkee äitinsä jonka ympärillä on kauniita eri väreissä hehkuvia olentoja. Ne leijailivat ilmassa kuin höyhenet. Vasta vuosia myöhemmin hän ymmärsi, että olennot joita hän näki olivat enkeleitä.

Nykyisin Lorna näkee enkelit fyysisinä olentoina, aivan niin kuin me näemme toinen toisemme. Usein heillä on siivet ja kävellessään he leijuvat maan pinnan yläpuolella niin, että heidän jalkansa eivät kosketa maata. Joskus enkelit näyttäytyvät kirkkaana valona, mutta tarpeen tullen nämä ”valoilmiöt” voivat muuttaa muotoaan ja esittää ihmistä.

Lorna kertoo, että hän näkee jokaisen ihmisen takana suojelusenkelin. Välillä nämä suojelusenkelit avautuvat Lornalle ja kertovat tärkeän viestin suojatistaan. Lorna sanookin, että jokaiselle meille Jumala on antanut lahjan suojelusenkelin muodossa.

Rankka elämä

Lorna syntyi köyhään perheeseen, välillä he olivat jopa kodittomia ja asuivat sukulaistensa luona. Lornalla oli oppimisvaikeuksia ja vanhemmat päättivät keskeyttää tyttärensä koulunkäynnin, kun hän oli 14-vuotias. Isä järjesti Lornalle työpaikan huoltoasemalta ja siellä hän tapasi tulevan miehensä Joen. Elämä Joen kanssa oli täynnä iloa ja rakkautta ja pariskunta sai yhdessä neljä lasta. Onnea varjosti kuitenkin Joen heikko...

Kirjailijan sivulle