08.01.2020
Enkelinäkijä ja suosikkikirjailija Lorna Byrne Suomeen maaliskuussa

Menestyskirjailija ja enkelinäkijä Lorna Byrne vierailee Suomessa maaliskuussa. Kirjailijan uusin projekti on henkiseen kasvuun enkeleiden ohjauksen avulla tähtäävä Kilfane house -kartano. Byrnen mediapäivä järjestetään perjantaina 27.3. jolloin häntä on mahdollisuus haastatella.

Enkelinäkijä ja suosikkikirjailija Lorna Byrne Suomeen maaliskuussa

Irlantilainen Lorna Byrne on nähnyt enkeleitä lapsuudestaan saakka ja keskustellut heidän kanssaan koko elämänsä ajan. Muun muassa Enkeleitä hiuksissani (2009) ja Taivaallinen rakkaus (2014) -menestyskirjat kirjoittaneen Byrnen lohdullinen sanoma enkeleistä on nostanut hänet yhdeksi aikamme suosituimmaksi kirjailijaksi.

Suomeen Byrne saapuu jo kuudetta kertaa 27.3.-30.3.2020. Enkeli-workshoppien lisäksi Byrne kertoo vierailullaan uudesta The Kilfane house -kartanoprojektistaan. Voittoa tavoittelemattoman Serafi Säätiön avustuksella Kilfane house – kartanosta on tarkoitus kasvattaa uudenlainen henkisen kasvun keskus.

Kartanon tavoite on tuoda yhteen ihmisiä jakamaan, oppimaan ja kehittämään henkisyyttä – yhteistyössä Lornan kanssa enkeleiden ohjauksessa.

Median edustajilla on mahdollisuus sopia haastattelu Lorna Byrnen kanssa perjantaille 27.3.2020. Haastattelut tehdään Otavalla (Uudenmaankatu 10.)

Mikäli haluat haastatella Byrneä, ole yhteydessä: Eeva Louko, eeva.louko@otava.fi tai 040 6588862.

Lisätietoja Byrnen workshop-ohjelmasta tai Kilfane-kartanosta:

Catarina Degerman, catarina.degerman@freeflowfactory.com

Liittyvät kirjailijat