Toivon viesti enkeleiltä

Lorna Byrne on nähnyt lapsesta saakka erityisiä joulun ajan enkeleitä – marraskuusta aina tammikuun alkuun.

Jouluenkelit ovat erilaisia kuin suojelusenkelit ja koskettavat ihmistä erityisellä tavalla. Kun siunaava jouluenkeli koskee ihmistä, hän voi myös hengellisessä mielessä aloittaa uuden ajan tai vuoden.
Byrne kertoo kohtaamistaan ihmisistä sekä siitä, kuinka enkelit seuraavat ja varjelevat meitä kaikessa. Erikoispainoksessa on joulun­aikaa koskeva uusi luku sekä kirjailijan lyhyt tervehdys suomalaisille lukijoille.

Alkuteos: A Message of Hope from the Angels. Christmas edition

ISBN kovakantinen kirja: 978-951-1-27400-1

ISBN pokkari: 978-951-1-28399-7

Julkaisupäivä: 05.09.2013

223 sivua (kovakantinen kirja)

Kirjastoluokka: 99.1

Avainsana:  Lorna Byrne Tietokirjat

Kuva kirjailijasta Lorna Byrne

Lorna Byrne

Kansainvälisesti tunnettu irlantilainen kirjailija Lorna Byrne (s. 1953) on lapsesta asti nähnyt enkeleitä ja keskustellut heidän kanssaan. Ensimmäisissä muistikuvissaan Lorna makaa pinnasängyssä ja näkee äitinsä jonka ympärillä on kauniita eri väreissä hehkuvia olentoja. Ne leijailivat ilmassa kuin höyhenet. Vasta vuosia myöhemmin hän ymmärsi, että olennot joita hän näki olivat enkeleitä.

Nykyisin Lorna näkee enkelit fyysisinä olentoina, aivan niin kuin me näemme toinen toisemme. Usein heillä on siivet ja kävellessään he leijuvat maan pinnan yläpuolella niin, että heidän jalkansa eivät kosketa maata. Joskus enkelit näyttäytyvät kirkkaana valona, mutta tarpeen tullen nämä ”valoilmiöt” voivat muuttaa muotoaan ja esittää ihmistä.

Lorna kertoo, että hän näkee jokaisen ihmisen takana suojelusenkelin. Välillä nämä suojelusenkelit avautuvat Lornalle ja kertovat tärkeän viestin suojatistaan. Lorna sanookin, että jokaiselle meille Jumala on antanut lahjan suojelusenkelin muodossa.

Rankka elämä

Lorna syntyi köyhään perheeseen, välillä he olivat jopa kodittomia ja asuivat sukulaistensa luona. Lornalla oli oppimisvaikeuksia ja vanhemmat päättivät keskeyttää tyttärensä koulunkäynnin, kun hän oli 14-vuotias. Isä järjesti Lornalle työpaikan huoltoasemalta ja siellä hän tapasi tulevan miehensä Joen. Elämä Joen kanssa oli täynnä iloa ja rakkautta ja pariskunta sai yhdessä neljä lasta. Onnea varjosti kuitenkin Joen heikko...

Kirjailijan sivulle