Hanna Gullichsen

Hanna Gullichsen (s. 1979) on vapaa kirjoittaja ja toimittaja, joka harrastaa valokuvausta ja kirjoittaa suosittua tyyli- ja ruokablogia nimeltä Chicling. Koko tuotanto Safkaa – Parempaa arkiruokaa, yhdessä Alexander Gullichsenin kanssa, 2012, Otava. Uudistettu laitos (4 uutta reseptiä), 2013, Otava.
Lue lisää
2

Safkaa

Huippukokki ja hänen puolisonsa ovat koonneet rakkaudella tehtyyn kirjaansa yli
60 helppotekoista, laadukasta reseptiä, joiden avulla kenestä tahansa voi sukeutua suvereeni kotikokki. ”Kun ruokakirja pitää tunaria kädestä, hivelee silmää ja kutkuttaa nauruhermoja, ollaan harvinaisen ruokaviihteen äärellä. Aivan törkeän hyvä.” – Projectmama.info

Hanna Gullichsen

Hanna Gullichsen (s. 1979) on vapaa kirjoittaja ja toimittaja, joka harrastaa valokuvausta ja kirjoittaa suosittua tyyli- ja ruokablogia nimeltä Chicling.

Koko tuotanto

  • Safkaa – Parempaa arkiruokaa, yhdessä Alexander Gullichsenin kanssa, 2012, Otava. Uudistettu laitos (4 uutta reseptiä), 2013, Otava.
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin