Virpi Mikkonen

https://otava.fi/wp-content/uploads/2016/06/Virpi-Mikkonen_pysty_1-scaled.jpg

Virpi Mikkonen (s.1980) on Helsingissä asuva toimittaja ja hyvän olon lähettiläs. Mikkonen on valmistunut yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi Tampereen yliopiston tiedotusopin linjalta ja suorittanut hyvinvointivalmentajan tutkinnon newyorkilaisessa hyvinvointi-instituutissa. Mikkosen luoman Vanelja-brändin Instagram-tili on nostettu Instagramin Suggested Users -listalle, ja vanelja.com on palkittu arvostetun amerikkalaisen Saveur-lehden järjestämässä Food Blog Awardsissa. Mikkosen Kiitos hyvää - Herkkuja ilman sokeria ja gluteenia oli ensimmäinen suomalainen ruokakirja, jonka kustannusoikeudet on myyty Yhdysvaltoihin. Mikkosen kirjoja on julkaistu kuudessa eri maassa.

2

Kiitos hyvää kesää

Supersuosittu Kiitos hyvää -ruokakirjasarja saa odotettua jatkoa

Kirjan helpot ja hyvää tekevät ohjeet antavat aurinkoista hehkua sekä keholle että mielelle. Tarjolla on reseptejä arkeen ja juhlaan, mökille ja kesäretkille. Kaikki ruoat ovat gluteenittomia, luontaisesti makeutettuja ja vegaanisia. Värikkäissä annoksissa käytetään kekseliäästi myös kotimaisia villivihanneksia.

Ruokaohjeiden lisäksi mukana on vinkkejä kesäkauden hyvinvointiin ja luonnolliseen kauneudenhoitoon, esimerkiksi hemmottelevan jalkakylvyn valmistamiseen villikukista.
Kesäisiä lempiohjeitaan jakavat myös tutut ruokavaikuttajat, kuten Hanna Gullichsen ja Liemessä-blogin Jenni Häyrinen.