Virpi Mikkonen

Virpi Mikkonen (s. 13.7.1980) on oululaissyntyinen toimittaja ja reseptitaiteilija. Hänen esikoisteoksensa Kiitos hyvää sai alkunsa samannimisestä suositusta blogista, jota hän piti vuosien ajan. Hänen nykyinen, puhtaita nautintoja tarjoava nettisivustonsa on nimeltään Vanelja: www.vanelja.com

Mikkonen on valmistunut yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi Tampereen yliopiston tiedotusopin linjalta ja suorittanut health coachin (hyvinvointivalmentajan) tutkinnon newyorkilaisessa hyvinvointi-instituutissa. Hän on ollut neljä vuotta tuottajana Trendi-lehdessä ja työskennellyt aikakauslehdille myös freelancerina. Hän asuu perheineen Helsingissä ja toimii nykyisin vapaana kirjoittajana.

Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2015/12/virpi.jpg
2

Kiitos hyvää kesää

Supersuosittu Kiitos hyvää -ruokakirjasarja saa odotettua jatkoa

Kirjan helpot ja hyvää tekevät ohjeet antavat aurinkoista hehkua sekä keholle että mielelle. Tarjolla on reseptejä arkeen ja juhlaan, mökille ja kesäretkille. Kaikki ruoat ovat gluteenittomia, luontaisesti makeutettuja ja vegaanisia. Värikkäissä annoksissa käytetään kekseliäästi myös kotimaisia villivihanneksia.

Ruokaohjeiden lisäksi mukana on vinkkejä kesäkauden hyvinvointiin ja luonnolliseen kauneudenhoitoon, esimerkiksi hemmottelevan jalkakylvyn valmistamiseen villikukista.
Kesäisiä lempiohjeitaan jakavat myös tutut ruokavaikuttajat, kuten Hanna Gullichsen ja Liemessä-blogin Jenni Häyrinen.

https://otava.fi/wp-content/uploads/2015/12/virpi.jpg

Virpi Mikkonen

Virpi Mikkonen (s. 13.7.1980) on oululaissyntyinen toimittaja ja reseptitaiteilija. Hänen esikoisteoksensa Kiitos hyvää sai alkunsa samannimisestä suositusta blogista, jota hän piti vuosien ajan. Hänen nykyinen, puhtaita nautintoja tarjoava nettisivustonsa on nimeltään Vanelja: www.vanelja.com

Mikkonen on valmistunut yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi Tampereen yliopiston tiedotusopin linjalta ja suorittanut health coachin (hyvinvointivalmentajan) tutkinnon newyorkilaisessa hyvinvointi-instituutissa. Hän on ollut neljä vuotta tuottajana Trendi-lehdessä ja työskennellyt aikakauslehdille myös freelancerina. Hän asuu perheineen Helsingissä ja toimii nykyisin vapaana kirjoittajana.

Koko tuotanto

• Kiitos hyvää – herkkuja ilman sokeria ja gluteenia, 2015 Otava. Kirjan nettisivu: www.kiitoshyvaa.fi

• Kiitos hyvää – Pikaruokaa, 2016 Otava.

Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin