Virpi Mikkonen

Virpi Mikkonen (s.1980) on Helsingissä asuva toimittaja ja hyvän olon lähettiläs. Mikkonen on valmistunut yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi Tampereen yliopiston tiedotusopin linjalta ja suorittanut hyvinvointivalmentajan tutkinnon newyorkilaisessa hyvinvointi-instituutissa. Mikkosen luoman Vanelja-brändin Instagram-tili on nostettu Instagramin Suggested Users -listalle, ja vanelja.com on palkittu arvostetun amerikkalaisen Saveur-lehden järjestämässä Food Blog Awardsissa. Mikkosen Kiitos hyvää – Herkkuja ilman sokeria ja gluteenia oli ensimmäinen suomalainen ruokakirja, jonka kustannusoikeudet on myyty Yhdysvaltoihin. Mikkosen kirjoja on julkaistu kuudessa eri maassa.

Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2016/06/Virpi-Mikkonen_pysty_1-scaled.jpg
2

Kiitos hyvää kesää

Supersuosittu Kiitos hyvää -ruokakirjasarja saa odotettua jatkoa

Kirjan helpot ja hyvää tekevät ohjeet antavat aurinkoista hehkua sekä keholle että mielelle. Tarjolla on reseptejä arkeen ja juhlaan, mökille ja kesäretkille. Kaikki ruoat ovat gluteenittomia, luontaisesti makeutettuja ja vegaanisia. Värikkäissä annoksissa käytetään kekseliäästi myös kotimaisia villivihanneksia.

Ruokaohjeiden lisäksi mukana on vinkkejä kesäkauden hyvinvointiin ja luonnolliseen kauneudenhoitoon, esimerkiksi hemmottelevan jalkakylvyn valmistamiseen villikukista.
Kesäisiä lempiohjeitaan jakavat myös tutut ruokavaikuttajat, kuten Hanna Gullichsen ja Liemessä-blogin Jenni Häyrinen.

https://otava.fi/wp-content/uploads/2016/06/Virpi-Mikkonen_pysty_1-scaled.jpg

Virpi Mikkonen

Virpi Mikkonen (s.1980) on Helsingissä asuva toimittaja ja hyvän olon lähettiläs. Mikkonen on valmistunut yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi Tampereen yliopiston tiedotusopin linjalta ja suorittanut hyvinvointivalmentajan tutkinnon newyorkilaisessa hyvinvointi-instituutissa. Mikkosen luoman Vanelja-brändin Instagram-tili on nostettu Instagramin Suggested Users -listalle, ja vanelja.com on palkittu arvostetun amerikkalaisen Saveur-lehden järjestämässä Food Blog Awardsissa. Mikkosen Kiitos hyvää – Herkkuja ilman sokeria ja gluteenia oli ensimmäinen suomalainen ruokakirja, jonka kustannusoikeudet on myyty Yhdysvaltoihin. Mikkosen kirjoja on julkaistu kuudessa eri maassa.

Koko tuotanto

• Kiitos hyvää – herkkuja ilman sokeria ja gluteenia, 2015 Otava. Kirjan nettisivu: www.kiitoshyvaa.fi

• Kiitos hyvää – Pikaruokaa, 2016 Otava.

• Kiitos hyvää kesää – Helppoa ruokaa aurinkoiseen elämään, 2021 Otava

Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin