2

Kiitos hyvää

Kiitos hyvää (Herkkuja ilman sokeria ja gluteenia) yhdistää hyvinvoinnin ja herkuttelun.

Raikkaat leivonnaiset syntyvät ilman sokeria, maitotuotteita, gluteeniviljoja ja hiivaa. Raaka-aineet ovat terveyttä edistäviä ja lopputulos herkuttelijan mieleen. Vaikka syö terveellisesti, ei tarvitse luopua makeista nautinnoista. – Mustikkaunelmakakku on tuleva avokadopasta.

Kirja ilmestyy jo joulumarkkinoille: mukana myös joulumakeiset!

ISBN: 978-951-1-28540-3

Julkaisukuukausi: 01.2015

Kirjastoluokka: 68.24

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Otava Virpi Mikkonen

Kuva kirjailijasta Virpi Mikkonen

Virpi Mikkonen

Virpi Mikkonen (s. 13.7.1980) on oululaissyntyinen toimittaja ja reseptitaiteilija. Hänen esikoisteoksensa Kiitos hyvää sai alkunsa samannimisestä suositusta blogista, jota hän piti vuosien ajan. Hänen nykyinen, puhtaita nautintoja tarjoava nettisivustonsa on nimeltään Vanelja: www.vanelja.com

Mikkonen on valmistunut yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi Tampereen yliopiston tiedotusopin linjalta ja suorittanut health coachin (hyvinvointivalmentajan) tutkinnon newyorkilaisessa hyvinvointi-instituutissa. Hän on ollut neljä vuotta tuottajana Trendi-lehdessä ja työskennellyt aikakauslehdille myös freelancerina. Hän asuu perheineen Helsingissä ja toimii nykyisin vapaana kirjoittajana.

Koko tuotanto

• Kiitos hyvää – herkkuja ilman sokeria ja gluteenia, 2015 Otava. Kirjan nettisivu: www.kiitoshyvaa.fi

• Kiitos hyvää – Pikaruokaa, 2016 Otava.

...
Kirjailijan sivulle