Kiitos hyvää

Kiitos hyvää (Herkkuja ilman sokeria ja gluteenia) yhdistää hyvinvoinnin ja herkuttelun.

Raikkaat leivonnaiset syntyvät ilman sokeria, maitotuotteita, gluteeniviljoja ja hiivaa. Raaka-aineet ovat terveyttä edistäviä ja lopputulos herkuttelijan mieleen. Vaikka syö terveellisesti, ei tarvitse luopua makeista nautinnoista. – Mustikkaunelmakakku on tuleva avokadopasta.

Kirja ilmestyy jo joulumarkkinoille: mukana myös joulumakeiset!

ISBN kirja: 978-951-1-28540-3

ISBN kirja: 978-951-1-30982-6

Julkaisukuukausi: tammikuu 2015

144 sivua (kirja)

152 sivua (kirja)

Kirjastoluokka: 68.24

Avainsana:  Tietokirjat Virpi Mikkonen

Kuva kirjailijasta Virpi Mikkonen

Virpi Mikkonen

Virpi Mikkonen (s.1980) on Helsingissä asuva toimittaja ja hyvän olon lähettiläs. Mikkonen on valmistunut yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi Tampereen yliopiston tiedotusopin linjalta ja suorittanut hyvinvointivalmentajan tutkinnon newyorkilaisessa hyvinvointi-instituutissa. Mikkosen luoman Vanelja-brändin Instagram-tili on nostettu Instagramin Suggested Users -listalle, ja vanelja.com on palkittu arvostetun amerikkalaisen Saveur-lehden järjestämässä Food Blog Awardsissa. Mikkosen Kiitos hyvää – Herkkuja ilman sokeria ja gluteenia oli ensimmäinen suomalainen ruokakirja, jonka kustannusoikeudet on myyty Yhdysvaltoihin. Mikkosen kirjoja on julkaistu kuudessa eri maassa.

Koko tuotanto

• Kiitos hyvää – herkkuja ilman sokeria ja gluteenia, 2015 Otava. Kirjan nettisivu: www.kiitoshyvaa.fi

• Kiitos hyvää – Pikaruokaa, 2016 Otava.

• Kiitos hyvää kesää – Helppoa ruokaa aurinkoiseen elämään, 2021 Otava

...
Kirjailijan sivulle