2

Kiitos hyvää Pikaruokaa

Hyvää tekevää pikaruokaa helposti ja herkullisesti

Aloita aamusi helpoilla pannareilla, haukkaa lounaaksi hyvishampparia ja nauti illalla vaikkapa viljatonta avokadopastaa tai pizzaa. Kiireiseen arkeen sopivat pikaruoat valmistuvat Virpi Mikkosen tapaan ilman gluteenia, valkoista sokeria ja maitotuotteita. Mukana on paljon alle vartissa valmistuvia ruokia ja muutaman raaka-aineen reseptejä sekä lasten suosikkeja, joiden tekemiseen he itse osallistuvat mielellään. Kolmen raaka-aineen suklaakakkua ei malta olla kokeilematta!

ISBN: 978-951-1-29268-5

Julkaisukuukausi: 01.2016

Kirjastoluokka: 68.2

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Otava Virpi Mikkonen

Kuva kirjailijasta Virpi Mikkonen

Virpi Mikkonen

Virpi Mikkonen (s. 13.7.1980) on oululaissyntyinen toimittaja ja reseptitaiteilija. Hänen esikoisteoksensa Kiitos hyvää sai alkunsa samannimisestä suositusta blogista, jota hän piti vuosien ajan. Hänen nykyinen, puhtaita nautintoja tarjoava nettisivustonsa on nimeltään Vanelja: www.vanelja.com

Mikkonen on valmistunut yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi Tampereen yliopiston tiedotusopin linjalta ja suorittanut health coachin (hyvinvointivalmentajan) tutkinnon newyorkilaisessa hyvinvointi-instituutissa. Hän on ollut neljä vuotta tuottajana Trendi-lehdessä ja työskennellyt aikakauslehdille myös freelancerina. Hän asuu perheineen Helsingissä ja toimii nykyisin vapaana kirjoittajana.

Koko tuotanto

• Kiitos hyvää – herkkuja ilman sokeria ja gluteenia, 2015 Otava. Kirjan nettisivu: www.kiitoshyvaa.fi

• Kiitos hyvää – Pikaruokaa, 2016 Otava.

...
Kirjailijan sivulle