Ville Haapasalo

Ville Haapasalo (s. 1972) on näyttelijä ja televisiojuontaja, joka tunnetaan Suomen lisäksi myös Venäjällä. Suomessa suuren suosion ovat saaneet Yle Teeman esittämät Ville 30 päivässä -ohjelmat, joissa hän kiertää pitkin Venäjää ja lähialueita tutustuen tavallisten ihmisten arkeen. Koko tuotanto Et kuitenkaan usko – Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä. 2013, Docendo (yhdessä
Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2015/12/vimpanpaallekalareissu1.jpg
2

Villen keittiössä

Villen keittiössä tavataan kiinnostavia ihmisiä erilaisista kulttuuritaustoista tropiikista pohjolaan.
Yli 10 kaveriporukkaa tai perhettä kertoo arjestaan ja jakaa lempireseptinsä. Niistä monet ovat periytyneet isoäideiltä tyttärille jo vuosikymmenien ajan.
Kirjassa tutustutaan muun muassa intialaiseen diwali-juhlaan, loihditaan okinawalaista nuudelikeittoa sekä paistetaan marokkolaista erämaaleipää.
Lisäksi Ville jakaa lukijoille omat, lukuisilta seikkailuilta omaksumansa suosikkireseptinsä. Koskettavat tarinat ja selkeät ruokaohjeet vievät lukijan makumatkalle maailman ympäri – omassa keittiössä.
Kirja perustuu televisio-ohjelmaan Villen keittiö 30 minuutissa.
Aito Haapasalo Media ja Otava lahjoittavat osan kirjan tuotosta Monika-Naiset liitto ry:lle.

https://otava.fi/wp-content/uploads/2015/12/vimpanpaallekalareissu1.jpg

Ville Haapasalo

Ville Haapasalo (s. 1972) on näyttelijä ja televisiojuontaja, joka tunnetaan Suomen lisäksi myös Venäjällä. Suomessa suuren suosion ovat saaneet Yle Teeman esittämät Ville 30 päivässä -ohjelmat, joissa hän kiertää pitkin Venäjää ja lähialueita tutustuen tavallisten ihmisten arkeen.

Koko tuotanto

  • Et kuitenkaan usko – Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä. 2013, Docendo (yhdessä Kauko Röyhkän ja Juha Metson kanssa)
  • Et muuten tätäkään usko – Ville Haapasalon 2000-luku Venäjällä. 2014, Docendo (yhdessä Kauko Röyhkän ja Juha Metson kanssa)
  • Makujen matka – Georgia. 2015, Docendo (yhdessä Kauko Röyhkän ja Juha Metson kanssa)
  • Vimpan päälle kalareissu. 2016, Otava (yhdessä Juha Metson, Hasse Härkösen ja Ben Henrikssonin kanssa)
  • Villen keittiössä. 2017, Otava (yhdessä  Aija Kuparisen kanssa)
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin