2

Vimpan päälle kalareissu

Ville ja Suomen parhaat kalajutut

Ville tapaa kalamiehiä ja kalastaa heidän kanssaan eri tavoin eri vuodenaikoina. Hän kuulee meheviä tarinoita kalavesiltä ja kertoo niitä itsekin.
Ville myös miettii, miksi särkikaloja ei käytetä Suomessa paremmin hyödyksi. Särkikaloja on kotimaan vesissä paljon ja niitä on jokaisen helppo kalastaa. Lahna, vimpa ja muut ovat herkkukaloja! Kaikki kotimaiset kalat kelpaavat ruoaksi, kun vain tietää miten ne kannattaa valmistaa. Mukana myös reseptejä ja kalalajien esittelyt.

ISBN: 978-951-1-30382-4

Julkaisukuukausi: 10.2016

Kirjastoluokka: 67.62

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Ben Henriksson Hasse Härkönen Juha Metso Otava Ville Haapasalo

Kuva kirjailijasta Ville Haapasalo

Ville Haapasalo

Ville Haapasalo (s. 1972) on näyttelijä ja televisiojuontaja, joka tunnetaan Suomen lisäksi myös Venäjällä. Suomessa suuren suosion ovat saaneet Yle Teeman esittämät Ville 30 päivässä -ohjelmat, joissa hän kiertää pitkin Venäjää ja lähialueita tutustuen tavallisten ihmisten arkeen.

Koko tuotanto

  • Et kuitenkaan usko – Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä. 2013, Docendo (yhdessä Kauko Röyhkän ja Juha Metson kanssa)
  • Et muuten tätäkään usko – Ville Haapasalon 2000-luku Venäjällä. 2014, Docendo (yhdessä Kauko Röyhkän ja Juha Metson kanssa)
  • Makujen matka – Georgia. 2015, Docendo (yhdessä Kauko Röyhkän ja Juha Metson kanssa)
  • Vimpan päälle kalareissu. 2016, Otava (yhdessä Juha Metson, Hasse Härkösen ja Ben Henrikssonin kanssa)
  • Villen keittiössä. 2017, Otava (yhdessä  Aija Kuparisen kanssa)
...
Kirjailijan sivulle