Antti Rinta-Huumo
Antti Rinta-Huumo, oik. (s. 1970) on Viinilehden asiantuntija, lehden tilaajien jäsenkerhon Bouquet Clubin isäntä, viiniluennoitsija ja restonomikoulutuksen saanut kokki. Hän on työskennellyt maailman eri viinialueilla, mm. Château Carsinin kellarimestarina Ranskan Bordeaux'ssa. Hän on julkaissut suomalaisen viinigurun Juha Berglundin, vas. kanssa Viinistä viiniin -opasta jo vuodesta 1999.
Viini, ruoka & hyvä elämä. Teemamaa Italia
Vuoden 2022 parhaat viinit ja reseptit
Viiniasiantuntijoiden suosittu Viinistä Viiniin -opas saa uuden elämän monipuolisena kirjana. Helposti lähestyttävä teos listaa vuoden parhaimmat viinit, vinkkaa herkullisimmat ruoka-viiniparit ja tarjoaa runsaan paketin reseptejä kotikeittiössä toteutettavaksi. Höysteenä on viinitietoa sekä tarinoita kirjoittajien yli 30-vuotisen viinitaipaleen varrelta.
Sarjan ensimmäisen osan teema on Italia, jonka viinit, ruoka ja tunnelma saavat veden kielelle ja matkakuumeen kohoamaan. Mukana on myös tunnettujen suomalaisten Italia-fanien muistoja saapasmaan herkullisesta elämästä.