2

Viinistä viiniin 2015

Mitä viiniä pastan, lihapadan tai äyriäisten seuraan? Entä jälkiruoaksi? Kestosuosikiksi noussut
täydellinen viinin osto-opas arvioi kaikki Alkon viinit sekä valikoiman tax-free-viinejä

Arvostettujen viiniasiantuntijoiden opas vie makumatkalle viinien maailmaan ja neuvoo oikean viinin ja ruokalajin harmonisessa yhdistämisessä. Ostajan apuna ovat selkeä pisteytys, hinta–laatusuhde, viinityylit, sanasto ja vuosikertataulukko.

ISBN: 978-951-1-28320-1

Julkaisukuukausi: 10.2014

Kirjastoluokka: 68.27

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Antti Rinta-Huumo Juha Berglund Otava

Kuva kirjailijasta Juha Berglund

Juha Berglund

Juha Berglund, vas. (s. 1959) on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on Viinilehden ja viinitarvikeliike Decanterin perustaja, ViiniExpon isäntä sekä viininviljelijä Bordeaux’ssa. Hän on yhdessä Antti Rinta-Huumon, oik. kanssa julkaissut Viinistä viiniin -opasta jo vuodesta 1999.

Berglund on toiminut sukunsa omistamassa Nanso Groupissa hallituksen varapuheenjohtajana ja viime vuosina puheenjohtajana vuodesta 1989 alkaen.

Koko tuotanto

  • Viiniä mieli, 1994 Otava
  • Makuasioita viinistä ja ruoasta (Antti Rinta-Huumon ja Pekka Immosen kanssa), 1998 Otava
  • Ruoasta viiniin (Antti Rinta-Huumon ja Antti Vahteran kanssa), 2011 Otava
  • Ruoasta viiniin. Makumatka Euroopan halki (Antti Rinta-Huumon, Jaakko Heinimäen ja Antti Vahteran kanssa), 2013 Otava
  • Viinistä viiniin 2015 (Antti Rinta-Huumon kanssa), 2014 Otava
  • Viinistä viiniin 2016 (Antti Rinta-Huumon kanssa), 2015 Otava
  • Viinistä viiniin 2017 (Antti Rinta-Huumon kanssa), 2016 Otava
...
Kirjailijan sivulle