Viinistä viiniin 2015

Mitä viiniä pastan, lihapadan tai äyriäisten seuraan? Entä jälkiruoaksi? Kestosuosikiksi noussut
täydellinen viinin osto-opas arvioi kaikki Alkon viinit sekä valikoiman tax-free-viinejä

Arvostettujen viiniasiantuntijoiden opas vie makumatkalle viinien maailmaan ja neuvoo oikean viinin ja ruokalajin harmonisessa yhdistämisessä.

Ostajan apuna ovat selkeä pisteytys, hinta–laatusuhde, viinityylit, sanasto ja vuosikertataulukko.

ISBN kovakantinen kirja: 978-951-1-28320-1

Julkaisupäivä: 25.10.2014

376 sivua (kovakantinen kirja)

Kirjastoluokka: 68.27

Avainsana:  Antti Rinta-Huumo Juha Berglund Tietokirjat

Kuva kirjailijasta Juha Berglund

Juha Berglund

Juha Berglund, vas. (s. 1959) on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on Viinilehden ja viinitarvikeliike Decanterin perustaja, ViiniExpon isäntä sekä viininviljelijä Bordeaux’ssa. Hän on yhdessä Antti Rinta-Huumon, oik. kanssa julkaissut Viinistä viiniin -opasta jo vuodesta 1999.

Berglund on toiminut sukunsa omistamassa Nanso Groupissa hallituksen varapuheenjohtajana ja viime vuosina puheenjohtajana vuodesta 1989 alkaen.

Koko tuotanto

  • Viiniä mieli, 1994 Otava
  • Makuasioita viinistä ja ruoasta (Antti Rinta-Huumon ja Pekka Immosen kanssa), 1998 Otava
  • Ruoasta viiniin (Antti Rinta-Huumon ja Antti Vahteran kanssa), 2011 Otava
  • Ruoasta viiniin. Makumatka Euroopan halki (Antti Rinta-Huumon, Jaakko Heinimäen ja Antti Vahteran kanssa), 2013 Otava
  • Viinistä viiniin 2015 (Antti Rinta-Huumon kanssa), 2014 Otava
  • Viinistä viiniin 2016 (Antti Rinta-Huumon kanssa), 2015 Otava
  • Viinistä viiniin 2017 (Antti Rinta-Huumon kanssa), 2016 Otava
  • Viinistä viiniin 2018 (Antti Rinta-Huumon kanssa), 2017 Otava
  • Viinistä viiniin 2019 (Antti Rinta-Huumon kanssa), 2018 Otava
  • Viinistä viiniin 2020 (Antti Rinta-Huumon kanssa), 2019 Otava
  • Viinistä viiniin 2021 (Antti Rinta-Huumon kanssa), 2020 Otava
  • Viini, ruoka ja hyvä elämä. Teemamaa Italia (Antti Rinta-Huumon kanssa), 2021 Otava
...
Kirjailijan sivulle
Kuva kirjailijasta Antti Rinta-Huumo

Antti Rinta-Huumo

Antti Rinta-Huumo, oik. (s. 1970) on Viinilehden asiantuntija, lehden tilaajien jäsenkerhon Bouquet Clubin isäntä, viiniluennoitsija ja restonomikoulutuksen saanut kokki. Hän on työskennellyt maailman eri viinialueilla, mm. Château Carsinin kellarimestarina Ranskan Bordeaux’ssa. Hän on julkaissut suomalaisen viinigurun Juha Berglundin, vas. kanssa Viinistä viiniin -opasta jo vuodesta 1999.

Antti on fanaattinen urheilun harrastaja. Repertuaariin kuuluvat lenkkeilyn lisäksi eri palloilulajit. Kokin taustan omaanvana hän on myös innokas kokkailija.

Tuotanto

  • Makuasioita viinistä ja ruoasta (Juha Berglundin ja Pekka Immosen kanssa), 1998, Otava
  • Ruoasta viiniin. Makumatka Euroopan halki (Juha Berglundin ja Antti Vahteran kanssa), 2011, Otava
  • Ruoasta viiniin. Makumatka Euroopan halki (Juha Berglundin, Jaakko Heinimäen ja Antti Vahteran kanssa), 2013, Otava
  • Viinistä viiniin 2015 (Juha Berglundin kanssa), 2014, Otava
  • Viinistä viiniin 2016 (Juha Berglundin kanssa), 2015 Otava
  • Viinistä viiniin 2017 (Juha Berglundin kanssa), 2016 Otava
  • Viinistä viiniin 2018 (Juha Berglindin kanssa), 2017 Otava
  • Viinistä viiniin 2019 (Juha Berglundin kanssa), 2018 Otava
  • Viinistä viiniin 2020 (Juha Berglundin kanssa), 2019 Otava
  • Viinistä viiniin 2021 (Juha Berglundin kanssa), 2020 Otava
  • Viini, ruoka ja hyvä elämä. Teemamaa Italia (Juha Berglundin kanssa...
Kirjailijan sivulle