07.05.2024
Yhteishyvän juhlat –ruokakirja ampaisi huimaan suosioon heti ilmestyessään

Reilun kuukauden myynnissä ollut Yhteishyvän juhlat –uutuuskirja on singahtanut heti myyntimenestykseksi ja siivittää tuhannet juhlijat parempien herkkujen ääreen.

Maaliskuun lopussa ilmestynyt Yhteishyvän juhlat on singahtamassa suosituimpien keittokirjojen kärkijoukkoon.  

Äitienpäivä, vappu, valmistujaiset, ystävien viikonloppu – juhlimisen syitä on paljon. Yhteishyvän juhlat -uutuuskirjan inspiroivat reseptit ovat kaikki testattuja ja toimivaksi todettuja ja mikä parasta, kaikki reseptien ainekset löytyvät kätevästi S-ryhmän ruokakaupasta. Reseptien käytännöllisyys ja luotettavuus lienee yksi keskeinen syy kirjan saamalle loistavalle vastaanotolle.  

Helppoutta lisää myös kirjan kätevät vinkit juhlien suunnitteluun sekä ihanat tarjoiluehdotukset isoihin tai pieniin juhliin. Kirjassa on hyvin huomioitu myös vegaaniset vieraat ja erityisruokavaliot. 

Yhteishyvän juhlat esittelee parhaat täytekakut, juustokakut, makeat leivonnaiset, voileipäkakut, ruokaisat salaatit, leivät ja levitteet, tapakset ja alkupalat, pääruoat, lisukkeet, juomat ja jälkiruoat.  

Ruokajuhlat voi rakentaa monista tarjottavista isolle porukalle noutopöytään tai pienemmälle joukolle alku-, pää- ja jälkiruokineen pöytään katettuna.  

Miltäpä kuulostaisi äitienpäivän menu, joka koostuu ranskalaisesta parsakeitosta, paistetusta kuhasta ja gremolatasta, sitruunaisesta perunapaistoksesta, hedelmä-kurkkusalaatista fetavaahdolla ja valkosuklaa-passionjuustokakusta? 

Yhteishyvän juhlat – Rakastetut reseptit ja ohjeet kodin juhliin ilmestyi viikolla 13 ja on myynnissä  S-marketeissa, Prismoissa ja prisma.fi:ssä hintaan 21,90 €. 

Pdf-vedokset ja arvostelukappaleet: adele.couavoux@otava.fi

Viestisi

Lisää kommentti