24.08.2023
Virallinen tiedote: Alivaltiosihteerin uutuuskirja on hulvaton pakkaus aiemmin julkaisemattomia sketsejä

Alivaltiosihteeri: Paluu virallisuuteen on Simo Frangénin, Pasi Heikuran ja Jyrki Liikan uutuuskirja, johon tekijät ovat rakkaudella poimineet valikoiman aiemmin julkaisemattomia Alivaltiosihteerin virallisen ohjelman laadukkaimpia hedelmiä. Mukana myös tuoreita päärynöitä ja palindromeja!

Virallinen tiedote: Alivaltiosihteerin uutuuskirja on hulvaton pakkaus aiemmin julkaisemattomia sketsejä

Alivaltiosihteeri pukee jälleen ylleen puvun sekä silmälasit ja täräyttää elämänsä tärkeimmän lauseen: tässä sitä ollaan! Solmiokolmikkomme roiskaisee nanometrintarkan fysiatrisen trillerin, joka haastaa totutut käsityksemme siitä, saako ensitreffien jälkeen mennä sänkyyn nukkumaan, mihin suuntaan ovenkahvoja käännetään eteläisellä pallonpuoliskolla ja siitä, oliko ennen kaikki aiemmin. 

Otavan tiedemiesten mukaan tämä kirja sopii rippilahjaksi hevoselle ja äitienpäivälahjaksi maailman parhaalle asfalttikoneelle, jolla on jo kaikkea. Tartu kirjaan ja lähde mukaan kiehtovalle matkalle kohti takakantta! 

Simo Frangénin, Pasi Heikuran ja Jyrki Liikan legendaarinen Alivaltiosihteeri teki YLE:lle viikoittaista Suomen virallista radio-ohjelmaa vuosina 1990–2017, ja ryhmältä ilmestyi yhteensä 23 virallista kirjaa: ensimmäinen, Virallinen kirja vuonna 1996 ja viimeisin, Virallisen pituinen se, vuonna 2017. 

Alivaltiosihteeri: Paluu virallisuuteen on arvostelu- ja käsittelyvapaa 6.9. Teos ilmestyy painettuna, e-kirjana sekä tekijöiden itsensä lukemana äänikirjana.  

 

Haastattelupyynnöt, pdf-vedokset ja arvostelukappaleet: adele.couavoux@otava.fi