03.11.2021
Viihteen maailmantähti Lucy Diamond hurmasi Suomen: jouluksi kirjailijalta on ilmestynyt uusi teos

Lucy Diamond hurmasi Suomen kertaheitolla. Kesällä 2021 ilmestyi hänen ensimmäinen suomennettu romaaninsa Rantakahvila. Mukaansatempaava kertomus itseään etsivästä Eviestä on myynyt Suomessa nyt jo 30 000 kappaletta suosion kasvaessa edelleen. Nyt tarina saa jatkoa, kun Rantakahvilan joulu ilmestyy. Mukavaa joululuettavaa ilmestyy myös Jenny Baylissiltä, jonka romaani Jouludeitti x 12 viihdyttää treffikommelluksien myötä.

Viihteen maailmantähti Lucy Diamond hurmasi Suomen: jouluksi kirjailijalta on ilmestynyt uusi teos

Lucy Diamondin myyntilistojen kärkeä tähdittänyt Rantakahvila-romaani tutustutti lukijat kolmekymppiseen Evieen, joka ei ollut saavuttanut oikein mitään elämässään. Perittyään rantakahvilan hänen elämänsä ei ole ollut entisellään. Uudessa romaanissaan Rantakahvilan joulu hänellä on joulukiireitä – ja pian elämä on taas uuden muutoksen edessä.

Kolmessa sydämeenkäyvässä pienoisromaanissa palataan Cornwallin upeisiin maisemiin, meren tyrskyjen ja skonssien äärelle. Hyvänmielen kertomuksissa valmistellaan ja vietetään joulua, pohditaan ihmissuhteita ja lopulta valmistaudutaan vauvan tuloon. Lucy Diamondin lämmin ja elämänmyönteinen kerronta ja samastuttavat henkilöhahmot tarjoavat jälleen viihdyttävän hengähdystauon oman arjen keskelle. 

Painettu teos Rantakahvilan joulu sisältää pienoisromaanit Joulu saapuu rantakahvilaan, Jouluyllätyksiä rantakahvilassa sekä Rantakahvilan uusi tulokas. Teokset on saatavana myös erillisinä e- ja äänikirjoina. 

Toinen valloittava teemakirja jouluun on Jenny Baylissin Jouludeitti x 12. Hilpeä romaani pursuaa joulutunnelmaa, yllätyskäänteitä ja romantiikkaa tusinan treffin muodossa. 

Kolmekymppinen tekstiilisuunnittelija Kate ei ehtisi eikä jaksaisi etsiä uutta rakkautta. Hän on palannut Lontoosta kotikulmilleen huolehtimaan isästään. Ystävän pyynnöstä hän kuitenkin suostuu luksusdeittailuhaasteeseen. Treffeiltä ei puutu yllätyksiä, joita Kate tilittää lapsuudentoverilleen Mattille autellessaan tämän kahvilassa. Kuka lopulta onkaan se oikea?

 

Lucy Diamond: Rantakahvilan joulu

Jenny Bayliss: Jouludeitti x 12

 

Arvostelukappaleet: hanna-leena.soisalo@otava.fi

Liittyvät kirjailijat

Liittyvät teokset