23.01.2019
Uusi villasukkakirja Suomen suosituimmalta neulesuunnittelijalta

Suomen suosituimman neulesuunnittelijan Niina Laitisen uutuusteoksessa sukelletaan satujen maailmaan. Satumaiset silmukat sisältää 18 uniikkia sukkaohjetta ja kuusi lapasohjetta. Toinen toistaan lumoavammat mallit toteutetaan kirjo-, pitsi-, pinta- tai palmikkoneuleena.

Uusi villasukkakirja Suomen suosituimmalta neulesuunnittelijalta

“Satumaiset silmukat on täynnä muistoja, hetkiä, ihmisiä ja maisemia. Toivottavasti ohjeiden neulojat pääsevät nauttimaan samasta lämpimästä, hieman viipyilevästä tunnelmasta, missä kirjan mallitkin on luotu”, Niina Laitinen toteaa.  

Teos on jaettu kolmeen osioon, joissa jokaisessa on oma kantava teemansa. Ensimmäiseksi lukija pääsee tutustumaan rakkaustarinaan ja sen romanttisiin tunnelmiin. Toisessa osiossa sujahdetaan eläinten maailmaan, jossa seikkailevat riikinkukot, vedenhaltiat ja soreat perhosetkin. Kolmannessa osiossa matkustetaan maailman ympäri, savolaisista sielunmaisemista kaupunkien ja aavikoiden kautta Satumaahan saakka. 

“Jokainen malli on huolella tehty, viimeiseen asti viilattu ja juuri sellainen, millaiseksi sen kuvittelin jo kirjan runkoa suunnitellessani”, Laitinen kommentoi. 

Kirjan selkeät ohjeet tekevät neulomisesta sujuvaa ja innostavaa.  

Niina Laitinen on Suomen tämän hetken suosituin neulesuunnittelija, jonka esikoiskirja Villasukkien vuosi oli huikea myynti- ja arvostelumenestys. Niina tunnetaan myös sukkakalenteristaan ja eri suunnittelukilpailuissa (mm. Suomi 100) saavuttamistaan voitoista. 

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi 

Lisätiedot: adele.couavoux@otava.fi