15.09.2020
Tunteet ovat työyhteisöille voimavara – vanhat ajatusmallit joutavat romukoppaan Camilla Tuomisen suositussa uutuuskirjassa

“Mitä hyötyä tästä tunnejutusta on, kun meillä on tuhat tärkeämpää asiaa kuin se, että jollain tyypillä on nyt pikkasen paha mieli?” Camilla Tuominen tuulettaa työ- ja tunne-elämään liittyviä ajatusmalleja suositussa uutuuskirjassaan Tunteet ei kuulu työpaikalle. Uutuuskirjasta otettiin toinen painos vain viikko ilmestymisen jälkeen.

Tunteet ovat työyhteisöille voimavara – vanhat ajatusmallit joutavat romukoppaan Camilla Tuomisen suositussa uutuuskirjassa

KTM ja vuoden businessvaikuttaja Camilla Tuominen kannustaa uutuuskirjassaan Tunteet ei kuulu työpaikalle kaikkia olemaan rohkeasti omanlaisensa ja kohtaamaan avoimesti omat tunteensa. Suositusta uutuuskirjasta otettiin toinen painos vain viikko ilmestymisen jälkeen. 

Tulevaisuudessa pärjätäksemme meidän on siirryttävä kohti epämääräisempiä, monen ”mössöksi” kokemia tunnetaitoja. Tunteiden luoma turvallisuus luo parhaat työpaikat, avaa portit luovuuteen ja ongelmien ratkaisuun”, Tuominen kommentoi.  

Kirjassaan Tunteet ei kuulu työpaikalle Tuominen tekee yhteenvedon ja analyysin sadoista vastauksista, kommenteista ja tarinoista, joita on kerännyt vetämissään koulutuksissa ja työpajoissaTeos esittelee luovia ratkaisuja ja työkaluja tunneälykkäämpien työyhteisöjen luomiseen.  

Camilla Tuominen (KTM, psykologian perusopinnot) on suosittu puhuja, kirjailija, kuvittaja ja vuoden 2019 businessvaikuttaja. Hän uskoo, että yksilöiden ja yritysten tulevaisuuden kilpailukyky riippuu tunteiden johtamisen taidoista. 

 

Lisätiedot, arvostelukappaleet ja tekijän haastattelupyynnöt: adele.couavoux@otava.fi  

Liittyvät kirjailijat