13.09.2023
Toiveikkaat uudenvuodelupaukset kohtaavat todellisuuden Lucy Diamondin uutuusromaanissa

Lucy Diamond: Uudenvuodenlupaus

Ilmestyy 29.9.

”Ensi vuodesta tulee kaikkien aikojen paras!” julistavat kolmekymppiset Gemma, Caitlin ja Saffron. He ovat juuri ystävystyneet uudenvuodenjuhlissa, joihin Gemman mies on hövelisti kutsunut sekalaisen joukon ystäviä. Laatuviihteen ykkösnimen, Lucy Diamondin, romaanissa suuret haaveet törmäävät kuitenkin yllättävään todellisuuteen.

Vuoden vaihtuessa uusilla ystävyksillä on edessä rajuja muutoksia. Gemma jää yksin vastuuseen lapsista miehensä jouduttua onnettomuuteen. Caitlin etsii uutta suuntaa menetettyään kaksi rakasta ihmistä. Saffron pohtii, miten kertoisi yllätysvauvasta vastahakoiselle isälle.

Rakastettu hyvänmielen kirjailija kertoo lämpimän ja toiveikkaan tarinan kolmesta naisesta, joiden on kerättävä rohkeutensa kovien haasteiden voittamiseksi. Lucy Diamond osoittaa jälleen kerran vahvuutensa elämänmakuisten tarinoiden kertojana. Raikkaat henkilöhahmot iloineen ja vikoineen ovat samastuttavia ja tunnistettavia. Kertomusta kuljetetaan läpi todellisesta elämästä tuttujen, vaikeidenkin aiheiden läpi lämmöllä ja kannatellen.

Brittiläinen menestyskirjailija Lucy Diamond tunnetaan lämpimien, nokkelien ja viisaiden tarinoiden punojana. Hänen henkilöitään on helppo ymmärtää ja rakastaa. Lucy Diamond on työskennellyt kustannusalalla ja matkustellut paljon. Hän asuu perheineen Bathissa.