18.10.2022
Tihkuvaa jännitystä loppuvuoteen!

Lukijoiden suosikit Chris Carter, Lee & Andrew Child, Jessica Fellowes ja Robert Galbraith julkaisevat uutuusromaanit lokakuun pimenevien iltojen iloksi.

Tihkuvaa jännitystä loppuvuoteen!

Robert Galbraith: Sysimusta sydän, ilmestyy 20.10.

Ylistetty jännityssarja jatkuu! Yksityisetsivä Cormoran Strike ja tämän työpari Robin Ellacott ovat jälleen piinaavan mutkikkaan tapauksen äärellä. Cormoran Striken tutkimuksista kertova sarja on kansainvälinen jättimenestys, jonka takana on mestarillinen J. K. Rowling.

Chis Carter: Teloittaja, ilmestyy 21.10.

Painajaismaisen koukuttava sarjamurhatrilleri vie ihmismielen pimeimpiin syövereihin.
Alttarin portailta löytyy mestatun papin jäännökset. Rikosteknisessä tutkinnassa uhrin rinnasta paljastuu verellä raapustettu numero 3. LAPD:n rikosetsivä Robert Hunterin silmään tapaus näyttää rituaalimurhalta. Kun ruumiiden määrä kasvaa, hän joutuu kuitenkin tarkistamaan tulkintaansa. Jokainen uhri kuoli tavalla, jota kaikkein eniten pelkäsi. Heidän pahimmat painajaisensa todella kävivät toteen. Mutta mistä tappaja olisi voinut tietää? Ja mikä on kytkös uhrien välillä? Hunterin pitäisi nyt onnistua pysäyttämään kieroutunut ja sadistinen sarjamurhaaja, jolla tuntuu olevan pääsy uhriensa mieleen.

Jessica Fellowes: Mitfordin katoamistapaus, ilmestyy 21.10.

Valovoimaiset Mitfordin sisarukset tositapahtumiin perustuvan murhamysteerin sykkeessä!

Toinen maailmansota on ajanut Mitfordin sisarukset erilleen ympäri Eurooppaa. Kun yksi heistä katoaa sisällissotaan ajautuneessa Espanjassa, pyytää sisarkatraan vanhin, Nancy, apua entiseltä palvelusneidiltä ja nykyiseltä yksityisetsivältä Louisa Cannonilta. Louisa on saanut tutkittavakseen myös erään sotilaan katoamisen. Kaksi katoamistapausta näyttävät liittyvän toisiinsa, ja samalla myös salaisuuksien määrä kaksinkertaistuu.

Hurmaava historiallinen dekkarisarja on täydellinen cocktail 1900-luvun alkupuolen säihkettä ja tragediaa, seurapiirien suhdekiemuroita ja mutkikkaita murhamysteerejä.

Lee & Andrew Child: Veitsen terällä, ilmestyy 28.10.

Jack Reacher on uransa hyytävimmän salaliiton jäljillä. Arkinen tragedia pienessä coloradolaisessa kaupungissa: nainen teki itsemurhan heittäytymällä bussin alle. Tai niin viranomaiset sanovat. Paikalla sattui kuitenkin olemaan myös Jack Reacher, ja hän näki jotain muuta: harmaahupparisen miehen, joka tuuppasi naisen bussin eteen, sieppasi tämän käsilaukun ja pakeni. Tappajan jahtaaminen osoittautuu vielä vaarallisemmaksi kuin Reacher osasi kuvitellakaan.

Tiedustelut: jenni.heiti@otava.fi

Sähköiset ja painetut arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi