15.11.2023
Supersuositut somevaikuttajat Ella ja Helmi julkaisevat Meidän kokkikirja -reseptikirjan

Youtubesta tuttu kaksikko on koonnut värikkääseen teokseen omat suosikkireseptinsä. Lisäksi tilaa on lukijoiden omille resepteille ja muistiinpanoille.

Supersuositut somevaikuttajat Ella ja Helmi julkaisevat Meidän kokkikirja -reseptikirjan

Meemitalosta tutuksi tulleet vaikuttajat Ella Hautajärvi ja Helmi Kantola ovat koonneet valloittavan värikkääseen kirjaan lempireseptinsä. Mukaan mahtuu helppoja ja herkullisia ruokia, välipaloja ja juomia sekä ehdotuksia pikniktarjoiluihin ja leffasnäkseihin.

Pitkäaikaiset ystävykset Kantola ja Hautajärvi kertovat kokkailleensa ja leiponeensa paljon yhdessä jo nuorempina, ja vuosien mittaan kaksikko on testaillut ja kehitellyt myös omia reseptejä.

”Tähän kirjaan on koottu meidän ja läheistemme lempireseptejä. Kaikille resepteille on oma kategoria ja mukana myös sivuja, joille voi tehdä omia muistiinpanoja tai kirjata ylös omia lempireseptejä”, tekijät kertovat.

Selkeiden ohjeiden avulla syntyy muun muassa täydellinen pastasalaatti, lämpimät voileivät, pinkki smoothie ja suklaakuorrutetut popcornit. Kirjassa on tilaa myös omille muistiinpanoille ja ruokaideoille.

”Tämä kirja on tehty meidän näköiseksemme ja se antaa lukijalle tilaa ja inspiraatiota kokeilla omia ideoita.”

Kantola ja Hautajärvi ovat aiemmin tähdittäneet koululaisten modernia vitsikirjasarja Vitsipitsaa sekä julkaisseet supersuositun Meidän kirja -kaverikirjan. Energisellä kaksikolla on lähes 170 tuhatta YouTube-seuraajaa, ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Meidän kokkikirja ilmestyy 30.11.

Haastattelupyynnöt, arvostelukappaleet ja lisätiedot: anni.gullichsen@otava.fi

Viestisi

Lisää kommentti

Liittyvät teokset