26.11.2021
Suomalaisten rakastama Mitä Missä Milloin -kirjasarja loikkaa digiaikaan

Otavan Mitä Missä Milloin -kirjasarjaa on julkaistu vuodesta 1951 ja sitä on kautta aikojen myyty noin 5,5 miljoonaa kappaletta. Tänä syksynä tämä ikoninen kirja tekee suuren loikan, kun marraskuussa julkaistaan kaikkien aikojen ensimmäiset Mitä Missä Milloin -äänikirjat.

Suomalaisten rakastama Mitä Missä Milloin -kirjasarja loikkaa digiaikaan

Mitä Missä Milloin –kirjasarja rikastuu marraskuun viimeisellä viikolla kahdella kaikkien aikojen ensimmäisellä äänikirjalla. Mitä Missä Milloin Tiede ja luonto sekä Mitä Missä Milloin Historia sisältävät kokoelman MMM-kirjasarjan mielenkiintoisimpia artikkeleita vuosien varrelta.

MMM Historiassa astellaan 1600-luvun Turkuun, käsitellään Englannin kuninkaallisten dramaattisia vaiheita sekä kerrotaan, miten antiikin Roomassa nukuttiin. 

MMM Tiede ja luonto puolestaan tarjoaa vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Ovatko robotit ystäviä vai vihollisia? Miksi jätteissä on tulevaisuus? Mitä pilvet kertovat meille säästä? Mitä ovat eksoplaneetat?  

Nyt julkaistavia e- ja äänikirjoja ei ole saatavilla printtinä. Sähkökirjat ovat kokoelma artikkeleita jo julkaistuista Mitä Missä Milloin –kirjoista, joihin on osin tehty pieniä päivityksiä tuoreen tutkimustiedon nojalla. Tulevaisuudessa on mahdollista, että MMM-sähkökirjoja julkaistaan muistakin teemoista, kuten taloudesta, urheilusta tai jostain maantieteellisestä alueesta. 

MMM-äänikirjat on lukenut sivistyksen ystävänä tunnettu kirjoittaja, filosofi ja suomentaja Tuomas Nevanlinna.  

Mitä Missä Milloin on kirja, joka seuloo luotettavalla tavalla oleellisen jatkuvasta uutis- ja tietotulvasta ja tarjoaa sen lukijoille taustoitettuna ja jäsenneltynä. Kirjoittajat ovat alojensa tunnustetuimpia asiantuntijoita. 

 

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi  

Lisätiedot: adele.couavoux@otava.fi