21.03.2024
Sopivankokoiset unelmat ja tavallisen elämän epätäydellisyys sykähdyttävät Otavan hyvänmielen kirjoissa

Lucy Diamondin uutuudessa ihmissuhdekitkat jarruttelevat kauan odotettua Cornwallin perhelomaa. Mirella Mäkilän teoksessa päähenkilö Roosan koko elämä tuntuu peruuttavan takaisin lähtöruutuun. Tunnistettavat tilanteet ja tunteet tuovat teoksiin syvyyttä, ja niiden elämänilo, lämpö ja huumori löytävät lukijan.

Mirella Mäkilä: Tampereella rempallaan

Hilpeän riemukas ja humoristinen romaani Tampereen kokoisista unelmista ja oman suunnan etsimisestä.

Lähipiirissä solmitaan avioliittoja ja avoliittoja, mutta Roosa ei kuulu edes ammattiliittoon. Olisiko jo aika sitoutua johonkin? Vakiintumista eivät helpota kaukana asuva ehkä-poikaystävä ja työpaikan yllä vaanivat tehostustoimet. Lisää solmimattomia langanpäitä Roosan vyyhteen ilmestyy Tampereen Petsamossa sijaitsevan talomörskän muodossa.

Romaani on kuin suklaalevy, josta on otettava rivi toisensa jälkeen, kunnes huomaa ahmineensa koko paketin.

Mirella Mäkilä on Helsingissä asuva tamperelainen, joka ikävöi synnyinkaupunkiaan ja sen peritamperelaista mielenmaisemaa.
Ilmestyy 9.4.

Lucy Diamond: Miltei täydellinen loma

Aurinko paistaa Lornan mökkikylässä Cornwallissa, mutta lomanvietto ei aina vastaa unelmia. Em toivoi vapaa-aikaa vain omien teiniensä ja uuden rakkaansa seurassa, ei miehen hankalan kuusivuotiaan. Maggie halusi lähentyä teinityttärensä kanssa, mutta ex-mies ilmaantuu paikalle. Elämänmakuinen romaani sukeltaa ihmissuhteiden ja etenkin vanhemmuuden moninaisiin tilanteisiin. Miten avautua ilolle haastavienkin vaiheiden jälkeen?

Brittiläinen menestyskirjailija Lucy Diamond tunnetaan kesälukemisen kuningattarena sekä lämpimien, nokkelien ja viisaiden tarinoiden punojana. Tässäkin teoksessa aidot tunteet kietovat lukijan mukaan tarinaan. 
Ilmestyy 23.4.

Haastattelupyynnöt, arvostelukappaleet, lisätiedot: hanna-leena.soisalo@otava.fi 

Viestisi

Lisää kommentti