23.09.2020
Sami Kuronen ja Ilkka Ihamäki kirjoittavat Sensuellit iltasadut-kirjan!

Leikkisät ja rohkeat tarinat pulppuavat romantiikkaa, rakkautta ja seikkailua. Kirja ilmestyy joulukuussa.

Sami Kuronen ja Ilkka Ihamäki kirjoittavat Sensuellit iltasadut-kirjan!

”Vuonna 2017 aloin lukemaan Instagramissa lasten iltasatuja livenä. Satuhetkien ajatuksena oli saada perheen pienimmät nukkumaan ennen kuin Toisenlaiset äidit (sittemmin Teiniäidit) -ohjelma alkaa TV:stä. Sadut nousivat nopeasti hitiksi paitsi lasten, myös äitien keskuudessa. Jokaisen session jälkeen inboxiin sateli kysymyksiä, joissa tiedusteltiin, voisinko alkaa lukemaan satuja myös äideille”, Sami Kuronen kertoo.

”Idea oli loistava, vain stoorit puuttuivat. Päästin mielikuvitukseni valloilleen ja annoin sormieni laulaa näppäimistöllä. Syntyi kymmenen iltasatua, jotka kuultiin pehmeä-äänisen Samin Instagram-liveissä keväällä 2020. Nyt julkaistava kirja sisältää parikymmentä ennen kuulematonta, aistillista tarinaa”, kertoo Ilkka Ihamäki.

”Olemme superinnoissamme, että saamme julkaista nyt uusia ennen julkaisemattomia satuja sekä perinteisen, että äänikirjan verran! Tällä kertaa heittäydyin mukaan myös kirjoittajana ja kirjaan päätyi Ilkan satujen lisäksi myös viisi minun kirjoittamaani tarinaa”, Sami iloitsee.

”Toivon, että Sensuellit iltasadut tuovat lukijoille pilkettä silmäkulmaan ja antavat rohkeutta nauttia elämästä ja erotiikasta!” summaa Ilkka molempien toiveen.

Jo 30 vuoden uran tehnyt Sami Kuronen tunnetaan niin radioäänenä kuin tv-kasvona. Häneltä on aiemmin ilmestynyt kaksi ruokakirjaa, Elämäni reseptit ja Junnut kokkaa yhdessä keittiömestari Pasi Kurosen kanssa.
Ilkka Ihamäki on Hovimuusikko Ilkkana tunnettu laulaja-lauluntekijä ja radiojuontaja.

 

Lisätietoja, arvostelukappale- ja haastattelupyynnöt:
Kustannusosakeyhtiö Otava
Kirsi Tähjänjoki
0407255374
kirsi.tahjanjoki@otava.fi