03.10.2018
Saku Tuomisen uutuuskirja opettaa priorisoimaan

Onko kiire? Haluaisitko enemmän aikaa ajatella? Saku Tuomisen uutuuskirja Juu ei on käytännönläheinen opas priorisointiin. Tervetuloa kuulemaan ensimmäisten joukossa kirjassa esitelty priorisointimalli sekä juttelemaan Saku Tuomisen kanssa kiireen kesyttämisestä torstaina 11.10. klo 9-10 ravintola Yes yes yesiin.

Saku Tuomisen uutuuskirja opettaa priorisoimaan

Töissä ja kotona on jatkuva kiire. Aikaa ei jää tärkeille asioille: miettimiselle, suunnittelulle, rauhallisille keskusteluille lasten tai puolison kanssa. Kuulostaako tutulta?

Jos kaikkea on liikaa, olisi tärkeää luopua jostain. Se kuitenkin vaatisi kykyä nähdä ja havainnoida. Joka puolestaan vaatisi tilaa. Joka syntyisi vähentämisestä. Johon ei ole aikaa tai malttia.

Kaikki voisi olla myös toisin.

Uskaltaessaan luopua jostain saa hieman enemmän aikaa. Sen seurauksena näkee hieman kirkkaammin ja tekee parempia päätöksiä. Ja saa lisää kirkkautta.

Tule oppimaan Saku Tuomiselta niksit priorisointiin! Juu ei -kirjan julkistamistilaisuudessa Saku jakaa kehittämänsä mallin, jonka avulla voi priorisoida päivittäin eteen tulevia isoja ja pieniä asioita ja keventää elämää.

Tarjolla Yes yes yesin ihana aamupala.

Milloin: to 11.10. klo 9-10.00

Missä: Ravintola Yes yes yes, Iso Roobertinkatu 1, Helsinki

Ilmoittautumiset: adele.couavoux@otava.fi