08.07.2019
Ryhmä Hau hoitaa kirjahomman!

Alle kouluikäisten lasten suosikki ympäri maailman on kiistatta Nickelodeonin Ryhmä Hau: 91 prosenttia maailman lapsista tunnistaa Ryhmä Haun. Otava julkaisee tänä vuonna kymmenen uutta Ryhmä Hau -teosta.

Ryhmä Hau hoitaa kirjahomman!

Ryhmä Haulla on poikkeuksellisen laaja yleisö lastensarjaksi: koirien urotyöt viihdyttävät eri-ikäisiä lapsia 2-vuotiaista nuoriin koululaisiin. Maailmanlaajuisen hitin on sanottu ihastuttavan lapsia jo yhdestä katselukerrasta. Ryhmä Haun maailmaa kiitellään erityisesti siitä, että pentujen tekemä yhteistyö voittaa suurimmatkin haasteet: “Ei työtä liian suurta, ei pentua liian pientä!”

Otava julkaisee kesällä neljä uutta Ryhmä Hau -teosta: Ryhmä Hau – Pennut pelastavat pikkukisut, Ryhmä Hau – Pennut pelastavat Ratsastaja-Rampan,Ryhmä Hau – Pennut pelastavat jalkapallo-ottelun ja Ryhmä Hau – Pennut pelastavat valtaistuimen. Myöhemmin tänä vuonna ilmestyy vielä kuusi uutta Ryhmä Hau -teosta. 

“Ryhmä Hau on lasten ehdoton suosikki, tarinoiden maailma on positiivinen ja kannustava, sen opetukset pohjaavat ystävyyteen ja auttamiseen. Olemme Otavalla todella iloisia että saamme jatkossa kustantaa Ryhmä Hau -kirjat Suomessa.” kertoo Otavan lasten- ja nuortenkirjapäällikkö Kaisu-Maria Toiskallio.

Ryhmä Hau (engl. PAW Patrol) on alkujaan kanadalainen lasten animaatiosarja. Sarja alkoi elokuussa 2013, ja Suomessa se on kuulunut Pikku Kakkosen suosikkiohjelmiin jo vuodesta 2014 lähtien. Nickelodeonin valvoma Ryhmä Hau -brändi toimii yli 250 eri maan markkinoilla, yli 900 eri toimijan kanssa. Ryhmä Hau kertoo pelastuspartiosta, joka koostuu kuudesta koiranpennusta ja heidän johtajastaan Rikusta. Sarjassa Riku ja pennut auttavat Jännälahden asukkaita erilaisissa ongelmissa ja onnettomuuksissa.

 Arvostelukappaleet: Hannele Tavi hannele.tavi@otava.fi puh. 044 531 2225