10.02.2022
Parisuhteen pieneen pahan mielen kirjaan pääset kirjaamaan kaiken sen, mikä kumppanissa ärsyttää

“Kauan katsoin sinua syvälle silmiin ja ajattelin: ei helvetti.”

Parisuhteen pieneen pahan mielen kirjaan pääset kirjaamaan kaiken sen, mikä kumppanissa ärsyttää

Jos siirappinen parisuhdelässytys ahdistaa, niin tänä vuonna voit suoda itsellesi ihan toisenlaisen ystävänpäivähetken Lotta Sonnisen Parisuhteen pienen pahan mielen kirjan parissa.  

Lotta Sonnisen ideoimaan ja Piia Ahon kuvittamaan täytettävään Parisuhteen pieneen pahan mielen kirjaan voit listata kumppanisi ulkonäköön liittyviä puutteita, pelata ensitreffibingoa (“haisee pahalta”, “viipyy vessassa”) ja antaa kouluarvosanoja asteikolla 4–10 kumppanin seksitaidoille. Pääset rekisteröimään yksiin kansiin kaikki vakiintumisen vaivat ja parisuhteen tuskat.  

Listojen ja bingojen lisäksi mukana on muun muassa nerokkaita matriisitaulukoita, nelikenttiä ja piirrostehtäviä. Päästä katkeruutesi valloilleen!

Pieni pahan mielen kirja –teokset ovat nousseet kansainväliseksi hitiksi ja niiden oikeuksia on myyty jo yli 30 maahan. Sarjassa on aiemmin ilmestyneet Pieni pahan mielen kirja, Äidin pieni pahan mielen kirja, Työelämän pieni pahan mielen kirja ja Pieni paha ajatus päivässä. 

Kirjasarjan kirjoittaja Lotta Sonninen on kustannusalan ammattilainen, joka ei aio mennä enää kolmatta kertaa naimisiin. 

Pahan mielen kirjojen sutut, roiskeet ja kiroilusymbolit ovat Piia Ahon käsialaa. Aho on graafinen suunnittelija ja elänyt susiparina jo seitsemäntoista vuotta. 

   

Voit tilata itsellesi painetun arvostelukappaleen kirjasta osoitteesta: arvostelukappale@otava.fi  

Tekijöiden haastattelupyynnöt ja kirjan pdf-vedokset: adele.couavoux@otava.fi