16.05.2023
Palkitun ruotsalaisdekkaristin uusi lumoava psykologinen jännäri ilmestyy suomeksi Otavan julkaisemana

Moneen kertaan palkitun bestseller-kirjailija Lina Bengtsdotterin uutuuskirja Liekit on nerokkaan vangitseva, itsenäinen psykologinen jännitystarina rikkoutuneista sieluista ja menneisyyden salaisuuksista. Teos julkaistaan suomeksi toukokuussa.

Palkitun ruotsalaisdekkaristin uusi lumoava psykologinen jännäri ilmestyy suomeksi Otavan julkaisemana

Vega palaa vastahakoisesti kotikyläänsä Silverbrohon saatuaan huolestuttavan puhelun lapsuudenystävältään Katjalta. Silverbrossa Katjaa ei kuitenkaan löydy. Vega alkaa etsiä Katjaa kylästä, jonka tunnelma pelottaa ja kiehtoo häntä. Samalla hän kirjoittaa kirjaa nuoruuden tapahtumista, joihin hän ja Katja olivat osallisina ja joiden vuoksi hän on katkaissut välinsä kaikkiin vanhoihin tuttuihinsa. Katjan outo poissaolo tuo kaikille mieleen tämän tädin katoamisen 1980-luvulla. Onko tapahtumilla jokin yhteys, ja onko Vegan ja Katjan järkyttävä salaisuus paljastumassa?

Suositun ruotsalaiskirjalijan vahvatunnelmainen psykologinen jännitysromaani kertoo salaisuuksista, jotka polttavat liekkien lailla kaiken.

Liekit ilmestyy painettuna, e-kirjana sekä Anni Tanin lukemana äänikirjana. Kirjan on suomentanut Anu Koivunen. Teos on arvostelu ja käsittelyvapaa 18.5. 

PDF-vedokset ja haastattelupyynnöt: ilmo.muuronen@otava.fi 

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@otava.fi