28.06.2018
Otavan kaunokirjallisuuden kustantaminen vahvistuu: Salla Pulli, Aleksi Pöyry ja Lotta Sonninen kustannuspäälliköiksi
Otavan kaunokirjallisuuden kustantaminen vahvistuu: Salla Pulli, Aleksi Pöyry ja Lotta Sonninen kustannuspäälliköiksi

FM Salla Pulli, FM Aleksi Pöyry ja FM Lotta Sonninen on nimitetty kustannuspäälliköiksi Otavan kaunokirjallisuuden osastolle. Aleksi Pöyry ja Lotta Sonninen aloittavat tehtävässä 1.8.2018 ja Salla Pulli 13.8.2018.

Salla Pulli siirtyy tehtävään Gummeruksen kotimaisen kaunokirjallisuuden toimituspäällikön tehtävästä.

”Olen onnellinen siitä, että minulle tarjoutui tilaisuus liittyä osaksi Otavan kaunokirjallisuuden osastoa, ja odotan kustannuspäällikön työn tuomia uusia haasteita. Rakastan kirjoja. Rakastan editoimista. Ja rakastan ajatusta siitä, että Otava tarjoaa mitä parhaimman mahdollisuuden löytää kiinnostavia, merkityksellisiä kirjoja ja näille kirjoille aina vain uusia lukijoita”, sanoo Salla Pulli.

Aleksi Pöyry on työskennellyt Otavassa kustannustoimittajana vuodesta 2011 ja Lotta Sonninen vuodesta 2002.

Kaunokirjallisuuden osaston kustannuspäällikkö FM Jaana Koistinen jatkaa tehtävässään.

”Sallalla, Aleksilla ja Lotalla on jokaisella vahvat näytöt uusien kirjallisten lahjakkuuksien löytäjinä ja monien maamme merkittävimpien kirjailijoiden luotettuina kumppaneina. Nämä nimitykset vahvistavat Otavan pitkäjänteistä kaunokirjallisuuden kustannusohjelman rakentamista, jossa yhdistyvät kirjallinen näkemys ja kaupallinen tavoitteellisuus. Koko Otavan kaunokirjallisuuden osaston kanssa on ilo viedä eteenpäin Suomen johtavaa kaunokirjallisuuden kustantamista ja julkaista menestyksekkäästi Suomen ja maailman parhaita kirjailijoita”, kommentoi Otavan kaunokirjallisuuspäällikkö Antti Kasper.

Otavan kaunokirjallisuuden kustannusohjelma kattaa sekä kotimaisen että suomennetun aikuisten kaunokirjallisuuden. Osaston esimiehenä ja kokonaisuudesta vastaavana päällikkönä jatkaa Antti Kasper.

Lisätiedot: kaunokirjallisuuspäällikkö Antti Kasper. Puh. 050 313 2414