16.11.2021
Onnistuuko taikuri Herra Koskinen rikkomaan kolme uutta Guinness-ennätystä? Guinness World Records -päivän teemana on supertaidot

Taikuri ja jonglööri Herra Koskisella on hallussaan jo 11 Guinnessin maailmanennätystä. Nyt hän tavoittelee kolmea uutta Kauppakeskus Sellon Suomalaisen Kirjakaupan yhteydessä järjestettävässä Guinness World Records -tapahtumassa 17.11. klo 17.30. Tervetuloa paikalle kannustamaan ja jännittämään, onnistuuko Herra Koskinen kerryttämään maailmanennätystiliään!

Onnistuuko taikuri Herra Koskinen rikkomaan kolme uutta Guinness-ennätystä? Guinness World Records -päivän teemana on supertaidot

Keskiviikkona 17. marraskuuta vietetäänkansainvälistä Guinness World Records -päivää. Tänä vuonna päivän teemana on super skills eli supertaidot, joihin liittyviä ennätyksiä yritetään rikkoa ympäri maailmaa. Suomessa ennätyskokoelmaansa pyrkii kasvattamaan taikuri ja jonglööri Herra Koskinen, jolla on tähän mennessä vyöllään jo 11 Guinnessin maailmanennätystä.

Herra Koskinen saapuu Kauppakeskus Sellon Suomalaisen Kirjakaupan yhteyteen Sellonaukiolle kello 17.30 kokeilemaan ainakin kahta uutta ennätystä. Tarkoitus on rikkoa sekä eniten kolmen esineen selän takana jongleeraamisen että viiden esineen jongleeraamisen ennätys – molemmissa samalla erillistä esinettä otsalla tasapainotellen. Lisäksi Herra Koskinen haluaa rikkoa päivän aikana myös kolmannen uuden ennätyksen, josta kuullaan lisää tapahtumassa.

Herra Koskinen eli Lauri Koskinen on suosittu taikuri ja jonglööri, joka on esiintynyt uransa aikana yli 18 maassa. Hän yhdistää esityksissään taikuutta, jongleerausta, show-elementtejä ja stand up -komiikkaa. Supersuositulla Herra Koskisella on TikTokissa jo lähes 100 tuhatta seuraajaa, ja hän on mukana ennätyksineen myös uusimmassa Guinness World Records 2022 -kirjassa.

”Haluan tehdä näitä ennätyksiä rikkoakseni rajoja. Haluan nähdä mihin kaikkeen pystyn ja samalla myös näyttää taitoja, joita olen yli 20 vuotta harjoitellut”, Herra Koskinen sanoo.

Guinness World Records on maailman myydyin tietokirja. Supersuositussa Guinnessin ennätyskirjassa näkyy elämän koko kirjo luonnon ihmeistä uskomattomiin saavutuksiin, joihin ihmiset ovat yltäneet. Kirja viihdyttää, opettaa ja hämmästyttää, olivatpa lukijan omat kiinnostuksen kohteet miltä alalta tahansa. Tällä kertaa kirjan erityisenä teemana ovat ympäristökysymykset, ja niitäkin katsotaan monesta eri kulmasta.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: anni.gullichsen@otava.fi