15.06.2021
Oletko valmis kesän hauskimpaan seikkailuun? Tatu ja Patu kesäleirillä -etäjulkkarit 21.6.

Kaikki ovat kutsuttuja mukaan juhlimaan kirjauutuutta maanantaina 21.6. klo 17–18. Aino Havukainen ja Sami Toivonen kertovat rakastetun duon uudesta seikkailusta ja vastailevat osallistujien kysymyksiin. Tapahtumassa on luvassa myös kirja-arvonta.

Oletko valmis kesän hauskimpaan seikkailuun? Tatu ja Patu kesäleirillä -etäjulkkarit 21.6.

Vuoden paras hetki on käsillä: kesäleiri! Uudessa Tatu ja Patu -kirjassa kaksikko istahtaa leiribussiin ja hyppää unohtumattomaan kesäreissuun, jossa telttaillaan, uidaan ja paistetaan lättyjä.

Tatu ja Patu kesäleirillä on Aino Havukaisen ja Sami Toivosen supersuositun sarjan 19. kirja. Tällä kertaa outolalaisen parivaljakon kanssa päästään tutustumaan monille suomalaisille tuttuihin leiritunnelmiin. Mutta kuten Tatun ja Patun kanssa aina, leirielämää katsotaan hulvattoman omalaatuisesta näkövinkkelistä. Tämän saa tuta myös ensimmäiselle kesäleirilleen osallistuva Timppa, jolle Tatu ja Patu ystävällisesti tarjoutuvat leirielämää esittelemään.

”Katso Timppa! Uiminen on helppoa! Täytyy vain irrottaa jalat pohjasta ja antaa veden valua korvakäytäviin! Rohkeimmat kastavat tukankin!”

Uutta kirjaa juhlistetaan maanantaina 21.6. klo 17–18 yhdessä Havukaisen ja Toivosen kanssa. Tekijät kertovat Tatun ja Patun leirikokemuksesta, valottavat Outolan veljesten tulevia suunnitelmia sekä vastaavat yleisön kysymyksiin. Etäjulkkareihin pääsee osallistumaan tästä linkistä, lisäksi julkkarilinkin löytää Otavan Facebook-sivuilta.

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi

Haastattelupyynnöt, lisätiedot ja pdf-vedokset: anni.gullichsen@otava.fi

 

Liittyvät kirjailijat