08.02.2024
Nyt opetellaan numeroita ja kuvioita Pipsa Possun kanssa!

Uusi Opi Pipsan kanssa -sarja opettaa hauskalla tavalla laskemaan, tunnistamaan kuvioita, piirtämään numeroita ja toimimaan kavereiden kanssa.

Nyt opetellaan numeroita ja kuvioita Pipsa Possun kanssa!

Rakastettu Pipsa Possu -hahmo ilahduttaa pienten lasten perheissä vuodesta toiseen. Nyt tuttujen tarina- ja puuhakirjojen rinnalle on saatu myös opettavainen Opi Pipsan kanssa -sarja, joiden avulla lapset voivat opetella hauskalla tavalla erilaisia taitoja.

Opi Pipsan kanssa -sarja on tarkoitettu pienille lapsille 3-vuotiaista ylöspäin. Sarjassa on tällä hetkellä saatavana kaksi kirjaa ja kaksi puuhavihkoa.

Laske ja liikuta:

Kirjassa lasketaan asioita, joita pienet lapset arjessaan näkevät: linja-auton matkustajia, puita, mehiläisiä ja lokkeja. Laskemisen apuna on liukupaneeli, joka havainnollistaa lukumäärää yhdestä viiteen. 

Pipsan kuviot ja muodot:

Pipsan kanssa on hauska oppia muotoja ja kuvioita!

Mukana irrotettavia ja muotoon leikattuja tukevia paloja, jotka voi kiinnittää takaisin kirjaan, kun tehtävä on suoritettu.

Harjoittele numeroita 0–20:

Puuhakirjassa opetellaan laskemaan ja piirtämään numeroita. Mukana myös tarra-arkki.

Ollaan ystäviä:

Pipsa on ystävä kaikille.

Miten olla huomaavainen ja auttavainen toisia kohtaan? Millainen on hyvä ystävä? Hupaisan tarrapuuhakirjan avulla opitaan käsittelemään tunteita yksinkertaisella ja lapselle sopivalla tavalla.

Lisätiedot ja arvostelukappaleet: anni.gullichsen@otava.fi

Viestisi

Lisää kommentti