01.02.2019
Noora Al-Ani Kustannusosakeyhtiö Otavan sähköisen kustantamisen liiketoimintapäälliköksi
Noora Al-Ani Kustannusosakeyhtiö Otavan sähköisen kustantamisen liiketoimintapäälliköksi

Noora Al-Ani on nimitetty 1.2.2019 alkaen Otavan yleisen kirjallisuuden liiketoimintapäälliköksi vastuualueenaan sähköiset tuotteet ja asiakkuudet. Hän on työskennellyt aiemmin Otavassa myyntipäällikkönä.

 

”Olen todella iloinen, että saamme Nooran kaltaisen osaavan ja näkemyksellisen tekijän kehittämään tätä nopeasti kasvavaa liiketoimintaa”, sanoo Otavan myyntijohtaja Nona Ratia.

 

”Olen superinnoissani päästessäni jatkamaan Otavan upeaa menestystarinaa tälläkin liiketoiminta-alueella yhteiskumppaneiden kanssa. Sähköisillä tuotteilla meillä on mahdollisuus saada kirjojen pariin myös ne lukijat, joille painettu kirja ei ole luontaisin formaatti kirjojen kiehtovaan maailmaan”, Noora Al-Ani sanoo.

 

Ääni- ja sähkökirjat ovat löytäneet suomalaiset lukijat. Sähköiset tuotteet ovat tällä hetkellä kirja-alan nopeimmin kehittyvä osa-alue.

 

Lisätietoja:

Myyntijohtaja Nona Ratia, 050-5319 542 nona.ratia@otava.fi

Liiketoimintapäällikkö Noora Al-Ani, 050-5392 870 noora.al-ani@otava.fi

 

Kustannusosakeyhtiö Otava on johtava yleisen kirjallisuuden ja oppimateriaalien kustantaja Suomessa. Olemme osa Otava-konsernia, jonka liiketoiminta-alueita ovat kirjat, kauppa, lehdet ja uudet liiketoiminnot.