01.02.2024
Nainen ikkunassa -menestystrillerin tekijän hartaasti odotettu uutuus julkaistaan suomeksi

A. J. Finn on pseudonyymi, jonka takaa löytyy New Yorkissa asuva kustantaja Daniel Mallory (s. 1979). Hänen edellinen teoksensa Nainen ikkunassa (2018) on maailmanlaajuinen bestseller, josta on tehty myös menestyselokuva. Kirjailijan uutuus, suomeksi Lorun loppu -nimellä ilmestyvä kirja on tämän kevään ehdoton trilleritapaus.

Nicky Hunter saapuu San Franciscoon tarkoituksenaan kirjoittaa kuolemansairaan menestyskirjailijan elämäkerta. Vastassa ovat kirjailija Sebastian Trappin lisäksi tämän vaimo, tytär sekä arvaamaton veljenpoika.

Kaksikymmentä vuotta aiemmin Trappin ensimmäinen vaimo ja teini-ikäinen poika katosivat jälkiä jättämättä. Hulppean kartanon suojissa yksityisyydestään tarkka kirjailija paljastaa Nickylle asioita, joita elämäkerturi ei olisi osannut odottaa. Tekikö rikoskirjailija aikoinaan täydellisen rikoksen – ja voisiko hän tehdä niin uudelleen?

Aikaa totuuden selvittämiseen on rajallisesti, ja menneisyys kuroo sitä kiinni.

Lorun loppu julkaistaan painettuna, e-kirjana sekä Krista Putkonen-Örnin lukemana äänikirjana. Kirjan on suomentanut Tuomas Renvall. Teos on arvostelu- ja käsittelyvapaa 15.2.2024. 

PDF-vedokset, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt: ilmo.muuronen@otava.fi 

Viestisi

Lisää kommentti