04.09.2019
Näin teet tietovisan koko perheelle!- visailuekspertti Magnus Mali paljastaa uutuuskirjassaan parhaat vinkit

Mikä on Bob Dylanin oikea nimi? Entä kuka oli Suomen ensimmäisen presidentti? Tietovisaguru Magnus Mali kertoo uutuuskirjassaan, miten pistät pystyyn parhaan tietovisakisan ikinä!

Näin teet tietovisan koko perheelle!- visailuekspertti Magnus Mali paljastaa uutuuskirjassaan parhaat vinkit

Syyskuussa ilmestyvä Haluatko triviamestariksi -tietokirjauutuus paljastaa vihdoin, miten menestyä tietovisailuissa. Pitkän linjan visailuekspertti Magnus Mali on koonnut kirjaan parhaat knopit, listat ja mallikysymykset, joiden avulla tietämystään voi harjoittaa 125 eri osa-alueella. Kirjan avulla voi rakentaa jännittäviä tietovisoja perheelle, ystäville ja työporukalle – mahtavaa tekemistä illanviettoihin!

”Lähtokohtani on ollut pyrkimys esitellä mahdollisimman laaja-alaisesti aiheita ja kysymyksiä, jotka toistuvat tietovisoissa usein. Olen myös halunnut tarjota mielenkiintoisia knoppeja, joista tietokilpailujen laatijat voivat poimia ideoita omiin visoihinsa”, Mali kuvailee.

Magnus Mali on harrastanut tietokilpailuja nuoresta asti ja 21-vuotiaana hän voitti Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa 45 000 euroa. Hän on kirjoittanut neljä tietovisakirjaa ja laatinut tuhansia kysymyksiä pubivisoihin, lehtiin, lautapeleihin ja TV-tietokilpailuihin. Lukuisissa ohjelmissa kisannut Magnus Mali tunnetaan muun muassa Jahti-ohjelman Terävänä.

Tekijän haastattelupyynnöt ja kirjan pdf-vedokset: eeva.louko@otava.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@otava.fi

Liittyvät kirjailijat