03.09.2019
Näin järjestät asiasi kuoleman jälkeen – KUTSU uutuuskirjan julkistustilaisuuteen

Kuolema on koskettanut useimpia ennen kuin se tulee omalle kohdalle. Silti moni meistä ei halua miettiä etukäteen omaa poismenoa. Kun minua ei enää ole -täyttökirja tarjoaa tärkeän apuvälineen kuoleman jälkeen. Tule kuulemaan kirjan teemoista julkistustilaisuuteen keskiviikkona 11.9.

Näin järjestät asiasi kuoleman jälkeen – KUTSU uutuuskirjan julkistustilaisuuteen

Syyskuun alussa ilmestyvä Kun minua ei enää ole -täyttökirja auttaa suunnittelemaan elämää kuolemaa pidemmälle. Kirja täytetään valmiiksi, jotta omat toiveet välittyvät eteenpäin lähiomaisille. Ajoissa täytettynä se on myös viimeinen palvelus läheisille ja aina hyödyllinen lahjaidea hänelle, jolla on jo kaikki.

”Kirjaa voi täyttää joko itsekseen tai läheisen kanssa. Samalla se tarjoaa hyvän hetken pohtia tärkeitä asioita ja keskustella niistä etukäteen. Näin mitään ei jää sanomatta”, kirjan kirjoittanut toimittaja Eija Mansikkamäki (s.1970) kuvailee.

Mansikkamäki on palkittu talous- ja politiikan toimittaja, jonka intohimoja ovat matkailu, ruoka, lavatanssi ja meri – siis tämä elämä. 

KUTSU MEDIALLE:

Tervetuloa julkistustilaisuuteen keskiviikkona 11.9. Otavalle (Uudenmaankatu 10) klo 17-19.

Mansikkamäki keskustelee tilaisuudessa vuoden 2013 tangokuningas Kyösti Mäkimattilan kanssa kirjan teemoista.

Täyttökirjaa voi ostaa paikan päällä. Myös Mäkimattilan Yösydänhetkiä-runokirja (Otava, 2017) on myynnissä julkistustilaisuudessa.

Ilmoitathan tulostasi viimeistään 9.9 mennessä osoitteeseen eeva.louko@otava.fi

Tekijän haastattelupyynnöt ja kirjan pdf-vedokset: eeva.louko@otava.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@otava.fi

Liittyvät kirjailijat