08.10.2019
Michelle Obama: Minun tarinani – Täytettävä kirja oman äänen löytämiseen ilmestyy marraskuussa

Michelle Obaman myyntimenestykseksi nousseen elämäkerran sisarteos julkaistaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa 19. marraskuuta 2019. Yli 20 maassa syksyn aikana julkaistava teos sisältää Obaman saatesanat.

Michelle Obama: Minun tarinani – Täytettävä kirja oman äänen löytämiseen ilmestyy marraskuussa

Helsingissä 8.10.2019

Yhdysvaltojen entisen ensimmäisen naisen Michelle Obaman ylistetty ja maailmanlaajuiseksi myyntimenestykseksi kohonnut elämäkerta saa jatkoa. Otava julkaisee kirjan sisarteoksen Minun tarinani – Täytettävä kirja oman äänen löytämiseen suomeksi 19.11.2019.

Minun tarinani – Täytettävä kirja oman äänen löytämiseen julkaistaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa tiistaina 19. marraskuuta 2019. Kirjan julkaisee Clarkson Potter, joka on osa Penguin Random House -kustantamoa.

Täytettävä kirja sisältää Michelle Obaman kirjoittaman henkilökohtaisen saatteen. Lisäksi kirjassa on yli 150 inspiroivaa kysymystä ja sitaattia, jotka resonoivat Obaman elämäkerran avainteemojen kanssa. Ne auttavat lukijaa pohtimaan menneisyyttään ja perheensä historiaa, löytämään tavoitteita ja ratkaisuja haasteisiin sekä miettimään, miltä tulevaisuus voisi näyttää.

 Minun tarinani – Täytettävä kirja oman äänen löytämiseen julkaistaan syksyn aikana yli 20 eri maassa: Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Intiassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Alankomaissa, Espanjassa, Portugalissa, Brasiliassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Puolassa, Taiwanissa ja Kiinassa. Muiden alueiden julkaisuaikatauluista ilmoitetaan myöhemmin.

Elämäkerrassaan Michelle Obama jakoi ainutlaatuisen matkansa, koska halusi auttaa muita kertomaan oman tarinansa. Täytettävällä kirjalla Obama rohkaisee lukijoita löytämään elämänpolkujensa merkityksen.

”Toivottavasti kirjoitat tähän kirjaan omia kokemuksiasi, ajatuksiasi ja tunteitasi. Ei ole tarkoitus, että alkaisit kaunistella kokemuksiasi tai kirjoittaa jotain muuta kuin miltä sinusta sisimmässäsi tuntuu… Meidän ei suinkaan tarvitse muistaa kaikkea. Mutta kaikella, mitä muistamme, on arvoa”, Obama kirjoittaa täytettävän kirjan saatteessa.

Marraskuussa 2018 julkaistua muistelmateosta Minun tarinani on myyty maailmanlaajuisesti peräti 11,5 miljoonaa kappaletta painettuina ja digi-kirjoina ja äänikirjaversioina ja Suomessa yli 90 000 kappaletta. Kirja on käännetty 45 eri kielelle.

Michelle Obama oli Yhdysvaltain ensimmäinen nainen vuosina 2009–2017. Hän on valmistunut Princetonin ja Harvardin yliopistoista ja toiminut asianajajana Sidney & Austin -toimistossa, jossa tapasi miehensä Barack Obaman. Obamat asuvat Washingtonissa, ja heillä on kaksi tytärtä, Malia ja Sasha.

Lisätietoja: eeva.louko@otava.fi

www.becomingmichelleobama.com

 

 

Tietoa tekijänoikeuksista:

Crown/Penguin Random House julkaisee englanninkielisen version Minun tarinani – Täytettävä kirja oman äänen löytämiseen -teoksesta Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Viking/Penguin Random House UK julkaisee teoksen Isossa-Britanniassa ja Kansainyhteisön alueella. Muut maat ja kielet: Espanja (Plaza & Janés/Penguin Random House Grupo Editorial); Saksa (Goldmann Verlag/Verlagsgruppe Random House); Brasilia (Objetiva/Companhia das Letras); Portugali (Objectiva/Penguin Random House Portugal); yksinkertaistettu kiina (Penguin Random House China); Ranska (Editions Fayard); Kiina (Business Weekly Group); Tanska (Lindhardt og Ringhof); Hollanti (Hollands Diep); Italia (Garzanti); Norja (Cappelen Damm); Puola (Agora Publishing House); Ruotsi (BokförlagetForum).