15.01.2024
Menestyskirjailijan päätähuimaava fantasiaseikkailu Nic Blake ja ihmeelliset hurmaa pian Suomessa

Viha jonka kylvät -teoksestaan tunnetun Angie Thomasin fantasiasarja kertoo 12-vuotiaasta Nic Blakesta, joka on ihmeellinen tavisten maailmassa. New York Times -bestsellerkirjailijan uutuus on jännittävä seikkailu täynnä taikaa ja ihmeellisiä käänteitä yhteiskunnallisella kommentaarilla höystettynä.

Menestyskirjailijan päätähuimaava fantasiaseikkailu Nic Blake ja ihmeelliset hurmaa pian Suomessa

Ei ole helppoa olla ihmeellinen tavisten maailmassa.

Kun Nic Blake täyttää 12 vuotta, hänen isänsä ei vieläkään opeta häntä käyttämään ilmentäjän kykyjään. Toisaalta hän saa lahjaksi hornanhurtan, joka on tosi söpö.

Tavallisten ihmisten keskuudessa elävänä ihmeellisenä – ihmisenä tai muuna olentona, jolla on erityisiä voimia – Nicin ainoa toive on saada omat voimansa käyttöön ja tulla yhtä taitavaksi ilmentäjäksi kuin isänsä. Sitä ennen kuitenkin uskomattomat sattumat käynnistävät seikkailun, joka imaisee Nicin ja kaksi ystävää mukaansa.

Isää syytetään vakavasta rikoksesta, ja Nicin lempikirjan tapahtumat heräävät eloon. Nicin on löydettävä mahtava taikaesine, joka voi ratkaista kaiken.

Angie Thomasin fantasiatrilogian avaus on sukellus taianomaiseen maailmaan, jossa mitä mielikuvituksellisimmat käänteet yhdistyvät mustien amerikkalaisten historiaan ja kansantaruihin. Mukana on myös nuorelle lukijalle soveltuvaa yhteiskunnallista kommentaaria.

Nic Blake ja ihmeelliset – Ilmentäjien ennustus nousi heti ilmestyessään New York Times -bestsellerlistan ensimmäiselle sijalle.

Angie Thomas on paljasjalkainen mississippiläinen ja entinen teiniräppäri. Hänen esikoisromaaninsa Viha jonka kylvät oli New York Times -bestseller ja maailmanlaajuinen menestys, ja hänen nuortenromaaninsa sekä työ aktiivisena puhujana ovat keränneet kansainvälistä kiitosta.

Nic Blake ja ihmeelliset – Ilmentäjien ennustus ilmestyy 25.1., ja se on saatavana myös Amare Kuukan lukemana äänikirjana sekä sähkökirjana.

Arvostelukappalepyynnöt ja lisätiedot: anni.gullichsen@otava.fi

Viestisi

Lisää kommentti

Liittyvät kirjailijat

Liittyvät teokset