22.02.2024
”Lukeminen ei vie aikaa, se antaa aikaa.” – Otava ja Vappu Pimiä aloittavat yhteisen lukupiirin

Ensimmäisenä lukupiirikirjana on supersuositun Kotiapulainen-trillerin kirjoittaneen Freida McFaddenin Kotiapulaisen salaisuus. Jatkossa on luvassa lisää suuren luokan lukuelämyksiä.

Otava ja Vappu Pimiä aloittavat Vapun lukupiiri -yhteistyön, jossa luetaan yhdessä ajankohtaisia uutuuskirjoja. Vappu esittelee lukemansa kirjat Instagramissa, ja kannustaa kaikkia ennakkoluulottomaan kirjakeskusteluun.

”Elämme ajassa, jossa kaikilla tuntuu olevan jatkuvasti kiire”, Vappu toteaa. ”Paras tapa rauhoittaa päivä, vaikka edes pieneksi hetkeksi, on tarttua kirjaan. Se irtaannuttaa hetkessä irti arjen hektisyydestä.”

”Itse teinkin yhden uudenvuodenlupauksen: vaihdoin illalla sängyssä puhelimen selaamisen kirjaan ja huomasin heti hyödyt! Lukeminen antaa aikaa sille kaikista tärkeimmälle eli sinulle. Lupaan vinkata tänä vuonna sinulle kaikki ne kirjat, jotka ehdottomasti kannattaa lukea!”

Otavan markkinointi- ja viestintäjohtaja Kirsi Tähjänjoki iloitsee uudesta yhteistyöstä: ”Olen todella iloinen siitä, että saimme juuri Vappu Pimiän vetämään Otavan lukupiiriä! Vapulla on tuhat rautaa tulessa ja hän elää kiireistä lapsiperhe-elämää. Hän on loistoesimerkki siitä, miten hyvä kirja tarjoaa mahdollisuuden uppoutua hetkeksi toisenlaiseen maailmaan ja rentoutua.”

”Vappu esittelee lukupiirissä kirjoja, joista hän itse innostuu ja joiden uskoo tuovan lukemisen iloa muidenkin elämään. Toivon, että Otavan ja Vapun lukupiirin avulla kaikki löytäisivät helposti uusia lukuelämyksiä elämäänsä!”

Lukupiirin ensimmäinen kirja on 5.2. julkaistava Freida McFaddenin Kotiapulaisen salaisuus, supersuositun Kotiapulainen-trillerin itsenäinen jatko-osa. Lukupiiri on kaikille avoin – tervetuloa osallistumaan keskusteluun Instagramissa @vappendaali ja @otavankirjat sekä hashtagilla #vapunlukupiiri!

Viestisi

Lisää kommentti