01.09.2021
Lämpöä ja väriä syksyyn sisustustyynyillä ja unelmien talvineuleilla

Moreenin alkusyksyn upeat kirjat tarjoavat nopeita ja pirteitä virkkaustöitä sisustuksen väripilkuiksi sekä eteerisen kauniita, lämpimiä ja lohdullisia neuleita talvipakkasiin.

Lämpöä ja väriä syksyyn sisustustyynyillä ja unelmien talvineuleilla

Jonna Kirjavainen: Jonnan koukkuja. Tyynykirja. 
Ilmestyy 8.9.

Elämään tarvitaan tyynyjä – maailma olisi paljon kovempi paikka ilman niitä! 

Kun virkkaamiseen tulee himo, tartu Jonnan koukkuun. Näillä ohjeilla syntyy monenmuotoisia tyynyjä, jotka tuovat kotiisi iloisia värejä, mielenkiintoisia tekstuureja ja mukavaa pehmeyttä. Voit tehdä perinteisen neliömallin, kätevän pötkön tai vaikka meritähden muotoisen tyynyn. Osa malleista virkataan yhtenä kappaleena, osa kootaan paloista, ja saat juuri sen kokoisen kuin haluat.

Kirjassa on yli kolmekymmentä erilaista tyynyä ja kaupan päälle valikoima neulatyynyjä sekä minikokoisia koristetyynyjä.

 

Pirjo Iivonen: Unelmien talvineuleet
Ilmestyy 14.9.

Neulo talveksi lämmintä ylle suosikkisuunnittelijan odotetuilla ohjeilla.

Suositun Unelmien huivit -kirjan tekijä vastaa neulojien toiveeseen uudella kirjallaan, jossa on talvisen lämpimiä ja huikaisevan kauniita kaarrokeneuleita, huiveja ja ponchoja sekä hupullinen villatakki, ponchopusero ja siihen sopiva hame. Aloita neulominen nyt ja ota talvi vastaan tyylillä!

Pirjo Iivosen tyyli on tuttu monista suosituista neulekirjoista, ja hänet tunnetaan erityisesti upeista huivi- ja villasukkamalleistaan. Unelmien huivit -kirjassa hurmasivat kesäisen keveät pitsiunelmat, nyt neulotaan talvisen muhkeita, lämpimiä kaarrokepuseroita, ponchoja ja huiveja, jotka ilahduttavat myös silmää.

 

Arvostelukappaleet: hanna-leena.soisalo@otava.fi

 

Liittyvät kirjailijat

Liittyvät teokset