21.02.2018
Kutsuvat sitä pöhinäksi on kurkistus kasvuyrittäjyyden kulisseihin

Suomalaisilla kasvuyrittäjillä on paremmat mahdollisuudet kuin koskaan valloittaa maailmaa innovaatioillaan. Kutsuvat sitä pöhinäksi on nuorten start up -vaikuttajanaisten kurkistus kasvuyrittäjyyden kulisseihin.

Kutsuvat sitä pöhinäksi on kurkistus kasvuyrittäjyyden kulisseihin

Kutsuvat sitä pöhinäksi ravistelee suomalaisia ajattelutapoja ja osoittaa konkreettisin esimerkein, että on omasta rohkeudestamme kiinni, millaiset seuraavat sata vuotta kansallamme on edessä. 

Kirja esittelee suomalaisten kasvuyrittäjien tarinoiden kautta, mitä pöhinä oikeasti merkitsee – hyvässä ja pahassa. Lukuisat kasvuyrittäjät muun muassa Supercellin, Gold&Greenin, Woltin ja Jaikun takana jakavat kokemuksensa yrityksen kasvattamisesta.  

Aalto-yliopiston kasvatit Katariina HelaniemiAnnaleena Kuronen ja Venla Väkeväinen ovat kaikki olleet mukana rakentamassa kasvuyritystapahtuma Slushia. Helaniemi työskentelee vastuullisuussijoittamisen parissa Piilaaksossa, Kuronen vastaa markkinoinnista suomalaisessa startupissa ja Väkeväinen toimii yhä Slushin operatiivisena johtajana. 

“Minä en voi muuttaa maailmaa”, sanovat ainoastaan ne, jotka eivät koskaan edes yrittäneet. Kirjan luettuasi et enää halua seurata sivusta, kun maailma muuttuu. Haluat olla mukana rakentamassa muutosta. 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: adele.couavoux@otava.fi, p. 045 142 5272

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi