23.01.2019
Kutsu: Tervetuloa Mikko Kärnän kirjan julkistamistilaisuuteen 31.1.

Mitä tapahtuu, kun räväkkä upseerismies Lapista livahtaa tasavallan pääkallopaikalle eduskuntaan? Paljon sattuu ja tapahtuu, sen osoittaa Mikko Kärnän paljastuskirja, jossa lukija pääsee kurkistamaan politiikan kulisseihin. Tervetuloa Häirikkö Arkadianmäellä -kirjan pressiin torstaina 31.01.2019 klo 10–11 Otavaan.

Kutsu: Tervetuloa Mikko Kärnän kirjan julkistamistilaisuuteen 31.1.

Kirjassaan Kärnä kuvaa eloisasti tietään rajaupseeriksi, Enontekiön kunnanjohtajaksi ja lopulta eduskuntaan. Siellä keskustan kommandomies puolustaa Lappia ja Kainuuta, raivostuttaa vihreitä ja vasemmistoa sekä kohoaa sosiaalisen median tähdeksi. Lopulta varamies putoaa kesällä 2018 Arkadianmäeltä, kun Paavo Väyrynen palaa parrasvaloihin. Metsästystä ja kalastusta rakastava erämies vetäytyy Pohjoisen kairoille valmistelemaan paluuta ja kehittelemään visiotaan tasapainoisesta aluekehityksestä.  

Arkadianmäen vakiintuneet kuviot ryskyvät ja pääministerikin saa harmaita hiuksia Kärnän operoidessa.  

“Häiriköinti tarkoittaa tahallista häiriön aiheuttamista. Olen tehnyt sellaista täysin suunnitelmallisesti. Olen halunnut poliittisella toiminnallani kyseenalaistaa ja muuttaa totuttuja poliittisen toiminnan kaavoja ja ilmaista mielipiteeni suoraan” Kärnä toteaa. 

 

Missä: Otava, Uudenmaankatu 10, Helsinki (3. krs) 

Milloin: Torstaina 31.01.2019 klo 10–11 

Ilmoittautumiset ja pdf-vedokset: adele.couavoux@otava.fi  

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi     

Mikko Kärnä (s. 1980) on suomalainen poliitikko ja virkamies, joka on työskennellyt muun muassa Lapissa rajaupseerina, Enontekiön kunnanjohtajana ja keskustan kansanedustajana 2015–2018.