12.12.2019
KUTSU: Suomi takaisin urheilun ykköseksi – tervetuloa Huipulle uusin eväin -kirjan julkistustilaisuuteen

Huipulle uusin eväin - urheilu ja johtaminen 2020-luvulla kertoo, miten Suomi nostetaan takaisin urheilun huipulle. Tervetuloa kirjan julkistustilaisuuteen torstaina 9.1.2020 kuulemaan lisää!

KUTSU: Suomi takaisin urheilun ykköseksi – tervetuloa Huipulle uusin eväin -kirjan julkistustilaisuuteen

Miten suomalaiset voivat pärjätä paremmin urheilun kovassa maailmassa? Miten huippumenestyjiä saadaan lisää? Tähän kysymykseen vastaa Sami Itanin ja Janne Tienarin uutuusteos Huipulle uusin eväin – urheilu ja johtaminen 2020-luvulla. 

Tammikuussa ilmestyvä kirja tarjoaa uudet eväät menestymiseen. Teos avaa tunnettujen urheilijoiden kokemuksia hyödyntäen uuden vision suomalaisen urheilun nostamiseksi voittojen tielle.

Kirjaan on haastateltu runsaasti tuttuja huippu-urheilijoita, muun muassa Lauri Markkasta ja Iivo Niskasta. Lisäksi valmentajat ja maan merkittävimmät urheilujohtajat pääsevät vahvasti ääneen. Huippu-urheilussa toimivia oppeja ja johtamismalleja voi jokainen käyttää menestymiseen niin arjessa kuin uralla.

Sami Itani on suomalaisen huippu-urheilun sisäpiiriläinen. Hän voitti urheilu-urallaan kymmenottelun Suomen mestaruuksia ja edusti Suomea arvokilpailuissa. Itani toimii Suomen Urheiluliiton puheenjohtajana.

Janne Tienari on urheilun ystävä ja aktiivinen penkkiurheilija. Hän on työskennellyt pitkään urheiluvalmentajana. Hän toimii johtamisen professorina Hankenilla.

Tervetuloa julkistustilaisuuteen ja aamiaiselle!

Päivä: Torstai 9.1.2020
Aika: 9-10.30
Paikka: Otava (Uudenmaankatu 10)
RSVP 7.1.2020 mennessä: eeva.louko@otava.fi