11.05.2022
KUTSU: Ranskan presidentinvaalien kolmas kierros vasta edessä – tervetuloa Helena Petäistön kirjan julkistamistilaisuuteen 1.6.

Luulitko että Ranskan vaalit ovat ohitse ja Macron vallassa? E-hei, todellinen valtataistelu käydään vasta kesäkuussa kansalliskokousvaaleissa. Tervetuloa Helena Petäistön Gallian kukko kiekuu taas –uutuuskirjan julkistamistilaisuuteen Otavaan ke 1.6.!

KUTSU: Ranskan presidentinvaalien kolmas kierros vasta edessä – tervetuloa Helena Petäistön kirjan julkistamistilaisuuteen 1.6.

Ranskan kuin omat taskunsa tunteva Helena Petäistö sukeltaa uutuuskirjassaan Gallian kukko kiekuu taas politiikan ytimeen.   

Emmanuel Macronin myötä Ranska tuntui palaavan Euroopan kartalle ja Gallian kansa heräävän horroksestaan. Élysée-palatsin uusi valtias lähti uudistamaan maata, mutta mikään ei mennyt putkeen. Ranskaa ovat järkyttäneet niin keltaliivit kuin koronavirus. Koettelemuksista huolimatta Macronin tasavalta on pysynyt pystyssä ja Prinssi Rohkea sai toisenkin viiden vuoden kakun.  

Nyt Macronin Euroopan-sinistä taivasta uhkaavat kuitenkin harmaat, tai pikemminkin punaiset, ukkospilvet: jos äärivasemmiston Mélenchon estää Macronia saamasta kipeästi tarvitsemansa kansalliskokouksen enemmistön kesäkuun 12. ja 19. päivänä käytävissä vaaleissa, tulee presidenttikaudesta ennennäkemättömän tahmea.  

Tervetuloa Helena Petäistön kirjan julkistamistilaisuuteen!  

  

Missä: Otava, Uudenmaankatu 10, Helsinki  

Milloin: ke 1.6. klo 14-15 

Ilmoittautumiset:adele.couavoux@otava.fi 

 

Ranskan kuin omat taskunsa tunteva Helena Petäistö tarjoaa lukijalle poliittisia herkkupaloja, tuokiokuvia ja jännittäviä käänteitä niin tapahtumien päänäyttämöiltä kuin kulisseistakin. Tunnetusti teräväsilmäisen tarkkailijan pikantti tyyli vie taas vauhdikkaasti mukanaan nautinnollisiin lukuhetkiin. 

 

Gallian kukko kiekuu taas ilmestyy painettuna, e-kirjana sekä Helena Petäistön itsensä lukemana äänikirjana.  

Teos on arvostelu- ja käsittelyvapaa 1.6.  

 

Pdf-vedokset ja Helena Petäistön haastattelupyynnöt: adele.couavoux@otava.fi 

Painetut ja sähköiset arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi 

Liittyvät kirjailijat