05.09.2019
Kun parisuhde paljastuu valheeksi – uutuustietokirja pureutuu puolison psykopatiaan

Mitä sinä tekisit, jos parisuhteesi paljastuisi täydeksi valheeksi ja puolisosi elävän kaksoiselämää? Ulla Feldscherin uutuuskirja kertoo tositarinan naisesta, joka rakastuu petolliseen mieheen.

Kun parisuhde paljastuu valheeksi – uutuustietokirja pureutuu puolison psykopatiaan

”Minusta tuntui, että hän voisi olla turvasatamani, mies, jonka kanssa voisin rakentaa tulevaisuuteni ja seilata yhdessä kovassa vastatuulessakin.”

Rakas, tiesitkö että olen psykopaatti kertoo rajun tositarinan naisesta, jonka liitto unelmamiehen kanssa paljastuu valheeksi. Julma totuus miehestä alkaa paljastua häämatkan jälkeen ja uhkaa hajottaa naisen henkisesti kappaleiksi.

Ulla Feldscher (s. 1984) on yrittäjä, luokanopettaja ja kahden koululaisen äiti. Todellisiin tapahtumiin perustuva Rakas, tiesitkö että olen psykopaatti on hänen esikoiskirjansa.

”Minulta vei paljon voimia selviytyä tästä kokemuksesta. Haluan kertoa tarinani muille naisille varoittavana esimerkkinä. Myös tuttavapiirissäni on liian paljon ystäviä, joita on petetty. Maailmamme alkaa olla liian kieroutunut. Rakkaus, uskollisuus ja toisen arvostaminen on jäänyt valheiden, petosten ja egoismin alle”, Feldscher kuvailee.

 

Kirjan embargo on 5.9.

 

Tekijän haastattelupyynnöt ja kirjan pdf-vedokset: eeva.louko@otava.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappaleet@otava.fi