16.01.2020
KORJAUS: Vavisuttava kirja Trumpin valtakaudesta ilmestyy tiistaina 21.1.2020

Otava julkaisee Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin valtakauden hurjista käänteistä kertovan paljastuskirjan tammikuussa. Ilmestymispäivä on tiistaina 21.1.2020.

KORJAUS: Vavisuttava kirja Trumpin valtakaudesta ilmestyy tiistaina 21.1.2020

Ainutlaatuisiin sisäpiirilähteisiin perustuva Minä Yksin – Donald Trump ja valkoisen talon hullut päivät pureutuu myrskyisään presidenttikauteen, joka on johtanut Donald Trumpin virkarikostutkintaan. Se kuljettaa lukijan Valkoisen talon huoneisiin ja kertoo Trumpin kabinetissa käydyistä keskusteluista ja tapahtumista mukaansatempaavasti ja päiväkohtaisen tarkasti.

Kirja paketoi ainutlaatuisella tavalla Trumpin presidenttikauden juuri, kun sen viimeiset kuukaudet ovat alkamassa. Trump on valtakaudellaan määritellyt uudestaan presidenttiyden omiin tarkoitusperiinsä sopivaksi, horjuttanut toimillaan kansainvälisiä liittoumia ja testannut yhdysvaltalaisinstituutiota niiden sietokyvyn rajoille.

Kirjan ovat kirjoittaneet Washington Post -lehden Pulitzer-palkitut tutkivat toimittajat Carol Leonnig ja Philip Rucker. Tekijät ovat haastatelleet kirjaa varten yli 200 lähdettä, mukana presidentti Donald Trumpin ystäviä, neuvonantajia sekä hallinnon keskeisiä virkamiehiä.

Suomenkielisen version ovat kääntäneet Ilkka Rekiaro ja Jyri Raivio.

A Very Stable Genius: Donald J. Trump´s Testing of America -alkuteoksen julkaisee Yhdysvalloissa Penguin Press ja Isossa-Britanniassa Bloomsbury Publishing. Lisäksi kirja julkaistaan samanaikaisesti myös muun muassa Saksassa, Hollannissa, Italiassa ja Espanjassa.

PDF-vedokset ja tiedustelut: eeva.louko@otava.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi