13.03.2024
Kirpparilöydöistä uusia ihanuuksia virkkausvelho Molla Millsin kekseliäillä ohjeilla

Molla Millsin inspiroivassa kirjassa valmistetaan kierrätystekstiileistä arjen käyttötuotteita: laukkuja, asusteita ja sisustustavaroita. Rennolla otteella etenevä kirja tarjoaa raikkaita, kestäviä ja persoonallisia vaihtoehtoja pikamuodille.

Kirpparilöydöistä uusia ihanuuksia virkkausvelho Molla Millsin kekseliäillä ohjeilla

Molla Mills: Garbage can-can

Ilmestyy 19.3.

Suomen kansainvälisesti tunnetuin virkkauskirjojen tekijä Molla Mills uppoutuu uudessa kirjassaan kierrätysmateriaalien yltäkylläiseen maailmaan. Elämys alkaa kirpputorilta, kierrätyskeskuksesta tai ihan omasta vaatekaapista.

Tarpeettomat, rikkinäiset tai kulahtaneet vaatekappaleet muuntuvat kirjan ohjeilla värikkääksi virkkausmateriaaliksi. Vanhat villapaidat puretaan langaksi, ja trikoopaidat leikataan virkattavaksi kuteeksi. Ne saavat uuden elämän virkattuina laukkuina, tyynyinä, tohveleina tai torkkupeittona tai vaikka jättimäisenä rahina.  

Garbage can-can tarjoaa paljon tietoa ja ideoita ympäristötietoiselle virkkaajalle. Värikkäät käsityöideat ovat ekologinen ja inspiroiva vaihtoehto uuden ostamiselle. Itse tekemällä saa persoonallisempia ja yksilöllisempiä asusteita ja kodin esineitä, ja kaupan päälle vielä hyvän mielen!

Virkkuri-kirjoillaan maailman valloittanut Molla Mills on kurikkalaislähtöinen taiteen maisteri, jolle virkkaaminen on sekä työ että elämäntapa. Mills sai viime vuonna käsi- ja taideteollisuusalan myöntämän Taito-Finlandia-palkinnon. Hän saa inspiraationsa materiaaleista ja väreistä ja heittäytyy innolla uusiin kokeiluihin etsiessään täydellistä muotoa ja kuosia.

Kirjan julkaisee Moreeni. 

Viestisi

Lisää kommentti